Γλυκόξινα χοιρινά παϊδάκια

29

5/9/2021

Υλικά συνταγής

  • χοιρινά παϊδάκια: 1 1/2 κιλό
  • έτοιμη σάλτσα ντομάτας: 1/2 φλιτζάνι
  • γούστερ σος: 1 κουταλιά
  • μέλι: 1/3 του φλιτζανιού
  • σάλτσα σόγιας: 1 κουταλάκι του γλυκού
  • ψητές ντομάτες ή ψητά λαχανικά για το σερβίρισμα
  • φυλλαράκια δεντρολίβανου για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

  1. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ τη σάλτσα ντομάτας με τη γούστερ σος, το μέλι και τη σάλτσα σόγιας και αλείφετε με αυτό το μείγμα τα παϊδάκια. Τα αφήνετε στο ψυγείο για μία ώρα ή λίγο περισσότερο, γυρίζοντας τα συχνά στη μαρινάτα τους. 
  2. Ψήνετε στο γκριλ τα χοιρινά παϊδάκια για 20′ ενώ τα αλείφετε συχνά με τη μαρινάτα τους μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τους. Τα σερβίρετε αμέσως με ψητές ντομάτες ή ψητά λαχανικά. Γαρνίρετε τα παϊδάκια με δεντρολίβανο. 

Πηγή: https://www.icookgreek.com