ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Τα ζώδια σήμερα: “Ταύρε, ένα οικογενειακό θέμα μοιάζει να σε ταράζει αρκετά”

288

ΚΡΙΟΣ

Μην εμπλέξετε σήμερα οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν είστε γονείς ίσως να σας χρειαστούν περισσότερο τα παιδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα οικογενειακό θέμα μοιάζει να σας ταράζει αρκετά, όμως και εσείς από την πλευρά σας είναι προτιμότερο να κρατήσετε πιο μετριοπαθή στάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε δύσκολη όψη με τον αντιδραστικό Ουρανό θα μπορούσε να σας κάνει εριστικούς και κυνικούς στον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε ένα οικονομικό θέμα, το σίγουρο είναι πάντως ότι έχετε βοήθεια και υποστήριξη.

ΛΕΩΝ

Η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού σας αγγίζει άμεσα και φέρνει ανατροπές ή ρήξεις στις επαφές σας με νεαρά πρόσωπα. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής -δικός σας κυβερνήτης- σε δύσκολη όψη με τον ανατρεπτικό Ουρανό θα μπορούσε να φέρει αποκαλύψεις σε διάφορα θέματα, τα οποία σας ξαφνιάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σήμερα είναι αρκετά βοηθητική, παρά το γεγονός ότι ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται και με άλλους, πιθανώς να σας αναστατώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δύσκολη όψη Ερμή-Ουρανού δείχνει μια δυσκολία στην προσπάθειά σας να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας σε πρόσωπα κύρους ή σε συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη ευνοϊκά τοποθετημένη απέναντί σας φέρνει ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες, παρά τις ανατροπές μέσα στην καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να αφιερώσετε χρόνο στην υγεία σας, ωστόσο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Βάλτε όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σας σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό δείχνει κλίμα πόλωσης στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δείξτε ευελιξία και διπλωματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η οικογενειακή σας ζωή υπόσχεται πολλά, ωστόσο ένα θέμα εργασίας (υγείας) αυτές τις ημέρες σας απασχολεί έντονα!

Πηγή: Litsa Patera / Instagram

Καλημέρα σας!