Τι αλλαγή μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου για το καλοκαίρι;

19

11/6/2021

Κάθε γυναίκα θέλει να κάνει αλλαγές επάνω της ώστε να ανανεώνεται το look της και τι καλύτερο από το να αλλάξεις ελαφρώς ή να κάνεις μια ριζική αλλαγή για το καλοκαίρι.

Παρακάτω θα δεις τις τάσεις του καλοκαιριού για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Σαντρέ μελί ξανθό
Το σαντρέ μελί ξανθό χρώμα είναι μια ζεστή απόχρωση που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Προτίμησε το για εσένα που θέλεις ένα κομψό χρώμα που θα μαλακώσει τον τόνο του δέρματος σου.

Τι αλλαγή μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου για το καλοκαίρι;

Χάλκινο
Το χάλκινο είναι συνάμα φωτεινό και ζεστό σαν χρώμα. Προτίμησε το αν έχεις λευκή ή σταρένια επιδερμίδα και σίγουρα θα σε γλυκάνει και θα σου δώσει μια πιο ιδιαίτερη πινελιά στο look.

Ξανθό λιλά
Για εσένα που αγαπάς τις τολμηρές αποχρώσεις στα μαλλιά, αυτό το όμορφο λιλά ξανθό χρώμα θα σαγηνέψει με την φωτεινότητα και το στυλ του.

Κόκκινο ακαζού
Το κόκκινο ακαζού χρώμα είναι ένα έντονο και πολύ εντυπωσιακό χρώμα. Ταιριάζει άψογα σε ανοιχτές και σκουρόχρωμες επιδερμίδες και είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς τις κόκκινες αποχρώσεις.

Έντονο όμπρε
Τα έντονα όμπρε είναι πάλι στη μόδα για να σε φωτίσουν χωρίς να χρειαστεί να βάψεις τα μαλλιά σου από τη ρίζα. Επέλεξε ξανθές ή κόκκινες διαβαθμίσεις στο χρώμα που θα ανανεώσουν με μοντέρνο τρόπο το look σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com