Τα ζώδια σήμερα

232

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους θα ευνοήσει συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος. Όμως ένα οικογενειακό θέμα θα γίνει αιτία παρεξηγήσεων και αντιπαραθέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να διευθετηθεί. Επίσης η δύσκολη όψη Άρη-Πλούτωνα δείχνει πως δυσκολεύστε κάπως να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να προωθούνται, όμως ένα οικονομικό σας θέμα βάλλεται. Προσοχή. Χρησιμοποιήστε το πολυμήχανο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας, μέχρι να οριστικοποιηθούν. Είστε γεμάτοι ενέργεια, αλλά καλό είναι να μην παρασύρεστε σε… παρορμητισμούς!

ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος -κυβερνήτης σας- ετοιμάζεται ολοταχώς για την αυριανή ηλιακή έκλειψη, η οποία όμως θα φέρει και νέα κεφάλαια στη ζωή σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διενέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα επαγγελματικό θέμα θα μπορούσε να πάρει μια θετική τροπή. Αποφύγετε διενέξεις στον χώρο της εργασίας. Δώστε βάση στα όνειρά σας!

ΖΥΓΟΣ
Είναι καλή ημέρα για να ρυθμίσετε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Μια συζήτηση θα αποδώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας (β’ δεκ). Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες σε συναισθηματικές ή προσωπικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλοί δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας, όμως θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τις ιδιαίτερες δυνάμεις που διαθέτετε, μπορείτε να προωθήσετε σχέδια. Όμως εγωισμοί ή άλλου είδους υπερβολές, σας βλάπτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε εντάσεις οικογενειακού-επαγγελματικού χαρακτήρα (γ’ δεκαήμ). Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα έχετε δυνάμεις οι οποίες σας στηρίζουν. Όμως μην επιτρέπετε σε τρίτους να παρεμβαίνουν στη ζωή σας.

Πηγή: Litsa Patera / Instagram