Τα ζώδια σήμερα: “Ζυγέ, θα έχεις εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα και μέρη… μακρινά”

224

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου σε ευνοϊκή θέση δείχνει πως αλλάζετε τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και προλογίζονται αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον. Προσοχή σε όσα θα πείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ριζικές αλλαγές στα οικονομικά προλογίζει η σημερινή ηλιακή έκλειψη, σε μια βαθύτερη ανάγνωση όμως εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιό σας δείχνει πως κλείνετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας ώστε να κάνετε χώρο για τα νέα που έρχονται! Προσοχή όμως, ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ήρθε η ώρα να λυτρωθείτε από μια κατάσταση που πια δεν προχωρά, καθώς προετοιμάζετε το επόμενό σας βήμα με την ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους.

ΛΕΩΝ
Όπως σε κάθε ηλιακή έκλειψη, έτσι και σήμερα, είστε λίγο πιο… ευερέθιστοι! Όμως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε στόχους, νέοι φίλοι θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσείς κλείνετε λογαριασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ηλιακή έκλειψη αγγίζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής ζωής (γάμος) δείχνοντας πως γυρίζετε σελίδα και κάνετε μια νέα αρχή, δεν έχουν οριστικοποιηθεί όμως όλα τα δεδομένα…

ΖΥΓΟΣ
Αλλάζετε κοσμοθεωρία και αλλάζετε παράλληλα και τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, ενώ με την σημερινή ηλιακή έκλειψη θα έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα και μέρη… μακρινά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ηλιακή έκλειψη δείχνει πως αλλάζουν πράγματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, οφειλές, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ενώ αντιμετωπίζετε πιο ώριμα τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δείχνει πως ετοιμάζεστε να περάσετε σε μια νέα φάση μέσα από… αλλαγές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και στην ρουτίνα της καθημερινότητας (υγεία) φέρνει αυτή η έκλειψη Ηλίου σήμερα, αλλά χρειάζεται ακόμα δρόμος για την ομαλότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ηλιακή έκλειψη φέρνει ευχάριστα νέα δεδομένα, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα δημιουργικά σας σχέδια (παιδιά), μολονότι δεν θα λείψουν και κάποια… σκαμπανεβάσματα!

ΙΧΘΥΕΣ
Έρχεται αλλαγή κατεύθυνσης σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα.

Πηγή: Litsa Patera / Instagram

Καλημέρα σας!