Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα Σε Εθελοντική Αιμοδοσία

23

22/6/2021

Με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου), θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 27 Ιουνίου στη ΔΕΘ.

Ο Διοικητής της 2484 Περιφέρεια Διεθνούς Ρόταρυ, Αριστοτέλης Αποστολίδης,  με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη δήλωσε: «Καλούμε όλα τα μέλη των ομίλων Ρόταρυ και Ροταράκτ να δώσουν ξανά ένα δυναμικό παρόν στην προσεχή Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώνουμε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών / Τομέας Μακεδονίας – Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιουνίου, κατά τις ώρες 09:00 – 14:00 στην κεντρική νότια πύλη της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ.

Καλούμε και τον ανώνυμο εθελοντή Θεσσαλονικιό που πάντα επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.  Τους εθελοντές αιμοδότες θα υποδεχθεί το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου το οποίο και ευχαριστούμε για την στήριξη της προσπάθειάς μας αυτής όλα τα τελευταία χρόνια».

Ο β. Διοικητή και πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Εικόνας της 2484 Π.Δ.Ρ. Ντίνος Κωστόπουλος δήλωσε: « Πολλά πλούσια δώρα περιμένουν όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες και σε αυτήν την αιμοδοσία. Θα προσφερθούν εδέσματα προσφορά των ζαχαροπλαστείων ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΟΥΔΑΣ, το νέο απολαυστικό ανθρακούχο ποτό MASTIC WATER σε τρεις γεύσεις (λεμόνι, ρόδι και φυσική μαστίχα), σοκολατούχα γάλατα ΤΟΠΙΝΟ προσφορά της μεγάλης Μακεδονικής γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ,  νέες συσκευασίες καφέ Λουμίδη Παπαγάλος, NESCAFE Classic, NESCAFE GOLD και ICED CAPPUCCINO προσφορά της βιομηχανίας NESTLE HELLAS, δροσερά αναψυκτικά της βιομηχανίας ΕΨΑ καθώς και ένα ακόμη δώρο έκπληξη της γνωστής εταιρίας καλλυντικών προϊόντων ΚΥΑΝΑ Α.Ε. Η Επιτροπή Δημόσιας Εικόνας της 2484 Π.Δ.Ρ. ευχαριστεί την Διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo, καθώς και τις βιομηχανίες που υποστηρίζουν αυτό το κοινωνικό έργο μας. Τους ευχαριστούμε για την αμέριστη ως πάντοτε συνεισφορά τους».