Ενημερωτικές Ομιλίες Σε Πολίτες Οικισμών Για Τις Δασικές Πυρκαγιές

100

3/6/2021

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, από τη Δευτέρα 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 6 Ιουνίου θα βρεθούν σε Οικισμούς του Δήμου Διονύσου και θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές ομιλίες προς πολίτες,  με θέμα τα μέτρα πρόληψης των  δασικών  πυρκαγιών  καθώς  και τις  άμεσες ενέργειες  στις οποίες πρέπει να προβούν οι κάτοικοι  σε  περίπτωση  έκτακτης  ανάγκης.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά σε αυτή την έκταση, αποσκοπεί στην πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων μέσω πρακτικών οδηγιών που μπορούν να αποβούν χρήσιμες σε περίπτωση έκτακτου συμβάντος πυρκαγιάς.

Ακολουθεί η Πρόσκληση του Αντιδημάρχου  Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας Μανώλη Κόκκαλη, και το Πρόγραμμα των ενημερωτικών ομιλιών ανά περιοχή/οικισμό του Δήμου, οι οποίες υπογραμμίζεται  ότι  θα  γίνουν  με όλα τα  προβλεπόμενα  μέτρα  προφύλαξης λόγω  COVID-19.

Επίσης Ενημερωτικό Φυλλάδιο του Δήμου Διονύσου με Οδηγίες για την περίπτωση πυρκαγιάς.

Επισημαίνεται ότι σε όλες τις συναντήσεις μπορούν να συμμετέχουν και κάτοικοι άλλων οικισμών του Δήμου, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com