Αυτό το έλαιο που έχεις στο μπάνιο σου κάνει καλό και στις βλεφαρίδες!

143

3/6/2021

Το αγνό έλαιο καρύδας έχει αποδείξει την αδιαμφισβήτητη αξία του στο beaute μας εδώ και καιρό – ήξερες όμως πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φροντίσεις και τις βλεφαρίδες σου;

Έρευνες που έχουν εστιάσει στις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας στα μαλλιά, έχουν καταλήξει ότι πράγματι ενυδατώνει την τρίχα και επιδιορθώνει φθορές που προκαλεί το καθημερινό styling. Τα λιπαρά οξέα που περιέχει, βοηθούν το έλαιο καρύδας να απορροφηθεί πιο εύκολα από την τρίχα και, σύμφωνα με τους ειδικούς αυτός είναι ένας λόγος που η συστηματική χρήση του δίνει τόσο καλά αποτελέσματα.

https://www.instagram.com/p/CDt5x5RCmJC/?utm_source=ig_embed

Αντίστοιχα θεωρούν ότι μπορεί να είναι ωφέλιμο και στην περιποίηση των βλεφαρίδων, να τις προστατεύει δηλαδή από τις φθορές που προκαλεί το τρίψιμο κατά το ντεμακιγιάζ, να περιορίσει την απώλεια πρωτεϊνών, να προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη – με άλλα λόγια, να συμβάλλει στο να δυναμώσουν και να δείχνουν πιο πλούσιες.

Αν, λοιπόν, έχεις ήδη στο μπάνιο σου αγνό έλαιο καρύδας (οι experts συμβουλεύουν να επιλέξουμε 100% αγνό, οργανικό έλαιο καρύδας), να ένας ακόμα τρόπος να τον αξιοποιήσεις: με καθαρό δάχτυλο, μια μπατονέτα ή ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα, πάρε μια μικρή ποσότητα ελαίου και εφάρμοσέ το σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σου προσέχοντας να μην μπεί στα μάτια σου. Στη συνέχεια, με μια καθαρή, νωπή πετσετούλα αφαίρεσε την περίσσεια προϊόντος από την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, χωρίς να τα τρίβεις – και είσαι έτοιμη!

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com