Τα κορυφαία όπλα στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας

28

10/5/2021

Η κυτταρίτιδα είναι για όλες τις γυναίκες o αιώνιος εφιάλτης τους. Εκτός από καλή διατροφή και συχνή άσκηση, η καταπολέμηση του αιώνιου αυτού “εχθρού” απαιτεί και την περιποίηση της επιδερμίδας με εξειδικευμένα προϊόντα που έχουν λιπολυτική δράση. 

Ακολουθούν οι θεραπείες και τα κορυφαία συστατικά που θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα.

Κρυολιπόλυση 
Κατά την κρυολιπόλυση, γνωστή και ως λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι, το δέρμα εκτίθεται σε ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να νεκρώνονται τα συσσωρευμένα λιποκύτταρα.

Σταδιακά, το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής οδού, αποκαλύπτοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας. 

Μεσοθεραπεία 
Η μεσοθεραπεία έχει ως στόχο την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και της δομής της επιδερμίδας. Kάθε θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από εγχύσεις ενός κοκτέιλ βιταμινών, ενζύμων, αντιοξειδωτικών, μετάλλων και φαρμακευτικών ουσιών με λιποδιαλυτικές, αποιδηματικές και συσφικτικές ιδιότητες. 

Ραδιοσυχνότητες
Oι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν τη θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και να διασπάται το συσσωρευμένο λίπος. 

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr