Τα ζώδια σήμερα: “Ζυγέ, ένα οικογενειακό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση σήμερα”

17

ΚΡΙΟΣ
Εκτός από… πασχαλινά αυγά και κουλούρια, αυτή η μέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα και στην κοινωνική ζωή, ενώ ένα οικονομικό θέμα προωθείται.

ΤΑΥΡΟΣ
Ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες, μιας και το χαρμόσυνο μήνυμα της ημέρας σας κάνει να γεμίζετε με αέρα αισιοδοξίας! Επίσης, προσεγγίστε και πρόσωπα που βρίσκονται μακριά!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέρα αγάπης σήμερα και ο κυβερνήτης σας Ερμής -επικοινωνία- «καλοβλέπει» τον Πλούτωνα, φέρνοντας τις επόμενες ημέρες καλά νέα και στα οικονομικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε απόλυτα εναρμονισμένοι με την ημέρα αγάπης σήμερα, καθώς προστρέχετε στο ταίρι σας ή γενικά στους σημαντικούς «άλλους» στην ζωή σας για να τους στηρίξετε και να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ
Και σήμερα όπως και χθες, δείχνετε καλή θέληση αυτή την μέρα αγάπης, κάνοντας βήματα συγχώρεσης. Επίσης, η υγεία (εργασία) προωθείται! Επουλώστε λοιπόν «πληγές»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τι καλύτερο από την μέρα που γιορτάζει η αγάπη να δώσετε όλη σας την αγάπη στους δικούς σας ανθρώπους! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας βοηθά… σκανδαλωδώς!

ΖΥΓΟΣ
Ένα οικογενειακό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση σήμερα που γιορτάζει η αγάπη! Ελάτε πιο κοντά στους οικείους σας και βοηθήστε τους με τα θέματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ανήμερα της ημέρας της αγάπης, η καλή όψη του Ερμή -επικοινωνία- με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αλλά και στους οικείους σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα σας θυμίζει πως η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα, στις στιγμές που μοιράζεστε με αυτούς που αγαπάτε. Και όλο και θα βρεθεί λύση για ένα οικονομικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ημέρα της αγάπης και η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς θυμίζει πως πρέπει να μοιράζετε την αγάπη σας στους άλλους, και η μέρα θα κάνει το θαύμα της! Ένα προσωπικό θέμα προχωρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακούστε την καρδιά σας αυτή την ημέρα και κάντε μια μικρή «απόδραση»! Σήμερα άλλωστε βρίσκετε λύσεις μέσα από την συζήτηση για ένα οικογενειακό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μην διστάσετε σήμερα να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εκφράσετε την αγάπη σας και τις ευχές σας. Μέσα από τους φίλους σας άλλωστε βρίσκετε απαντήσεις!