3+1 πανέξυπνα tricks για να αποκτήσετε ξεκούραστη όψη στο λεπτό!

51

12/4/2021

Ακόμη κι αν δουλεύετε από το σπίτι και δεν ξενυχτάτε με τις κολλητές σας ή τον αγαπημένο σας, η όψη σας δείχνει κουρασμένη και θαμπή.

Ευθύνεται το άγχος, η καραντίνα αλλά και οι ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας.

Παράλληλα τα σημάδια κούρασης σε περίπτωση που δεν κοιμάστε καλά και αρκετά, δεν πίνετε πολύ νερό και δεν ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή.

Και κάπου εδώ έρχονται οι beauty experts με τα πιο έξυπνα, γρήγορα και εύκολα tricks που θα χαρίσουν έξτρα λάμψη σε όλο το πρόσωπο και ξεκούραστη, φρέσκια όψη. 

1. Απλώστε μικρή ποσότητα shimmer. Είναι ένα εύκολος τρόπος να χαρίσετε φως στο βλέμμα. Για την ακρίβεια εφαρμόστε μια σκιά σε παστέλ ή γήινη απόχρωση με shimmer, στο κέντρο ακριβώς του βλεφάρου.

Το shimmer αντανακλά το φως και κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο λαμπερά.

https://www.instagram.com/p/CJMxbeoDYKB/?utm_source=ig_embed

2. Εφαρμόστε το κονσίλερ με το σωστό τρόπο. Που σημαίνει πως το απλώνετε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών με φορά προς τις εξωτερικές. Στη συνέχεια εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά, στο σημείο που απλώνετε το highlighter.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε μια ψευδαίσθηση ανόρθωσης.

3. Χρησιμοποιείστε κάτι παγωμένο στην περιοχή των ματιών, ειδικά αν έχουν σακούλες και πρηξίματα. Μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ με παγάκια ή να ακολουθήσετε την παλιά, καλή και κλασική μέθοδο με δύο φέτες αγγούρι.

Οτιδήποτε παγωμένο ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει τυχόν πρηξίματα αλλά και ερεθισμούς ή κοκκινίλες.

4. Αποφύγετε το eyeliner. Όσο κι αν αγαπάτε το cat eye look αν τα μάτια σας δείχνουν κουρασμένα, το συγκεκριμένο eye make up look θα κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Επίσης θα τα κάνει να δείχνουν πιο μικρά.

Μπορείτε να απλώστε μια στρώση μάσκαρα επιμένοντας στην εξωτερική γωνία του ματιού.

https://www.instagram.com/p/CMzaYQxJCcR/?utm_source=ig_embed

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr