ΘΕΑΤΡΟ – ΤΡΑΥΜΑ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ “ΑΛΓΟΣ: ΑΣΘΕΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΣΘΕΝΕΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ”

30

17/4/2021

Στη δέκατη πέμπτη ψηφιακή συνομιλία της δράσης «Θέατρο-Τραύμα-Θεραπεία» ο καλλιτέχνης Άγγελος Παπαδημητρίου συζητάει με τον ιστορικό-κριτικό τέχνης και πανεπιστημιακό Μάνο Στεφανίδη για την έννοια του άλγους στη σύγχρονη τέχνη, τα εικαστικά και το θέατρο, για την επιθυμία και την τιμωρία της, για το πένθος που κρύβει κάθε έρωτας και για το υποδόριο χιούμορ που εμφιλοχωρεί πίσω από κάθε δράμα.

Η συνομιλία θα πλαισιωθεί με αποσπάσματα από τις παραστάσεις του Νίκου Καραθάνου «Γκόλφω» και «Δεκαήμερο» και με την πείρα που έχουμε αποκομίσει από την τρέχουσα εμπειρία του εγκλεισμού.

Κυριακή 18 Απριλίου Ώρα: 12 μμ

Επιστημονική επιμέλεια-συντονισμός: Ιωσήφ Βιβιλάκης

Σύνδεσμος συμμετοχής: https://youtu.be/HV0mmVpwMdE

Σύνδεσμος εκδήλωσης στο Facebook: https://fb.me/e/6eklTsxpP

Οι διαδικτυακές αυτές συναντήσεις μεταδίδονται απευθείας στο κανάλι του Τμήματος στο YouTube και κοινοποιούνται μέσα από τον ιστότοπο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, καθώς και από το κοινωνικό δίκτυο του Τμήματος στο Facebook.

Απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Προπτυχιακού και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος, στους/στις υποψήφιους/ες διδάκτορες, στους αποφοίτους, στους φίλους του Τμήματος και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η συμμετοχή/παρακολούθηση είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται εγγραφή.