Διαδικτυακή συζήτηση για τη χρησιμότητα του εθελοντισμού στις ζωές των παιδιών

29

17/4/2021

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων προσκαλεί το κοινό, την Κυριακή 18/4, στις 19:00, σε διαδικτυακή συζήτηση για ενημέρωση όσον αφορά τον τρόπου με τον οποίο μπορεί να συμβάλλει ο εθελοντισμός στη ζωή των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Ο εθελοντισμός είναι κατά βάση μια κίνηση καλής θέλησης. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τις ανάγκες, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για μιαν καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μιαν καλύτερη κοινωνία. Παραδείγματα της έννοιας του εθελοντισμού είναι οι άνθρωποι που κάνουν καθημερινά τον εθελοντισμό πράξη και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για αυτόν τον σκοπό.

Ο Σύλλογός μας θα έχει την χαρά και την τιμή να «φιλοξενήσει» και να συνομιλήσει με τον κύριο Τσαούση Μενέλαο, διευθυντή Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και Στέγης Νέων Αθηνών, την κυρία Βλάχου Γιολάντα, πρόεδρο της Ανοιχτής Αγκαλιάς-Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής και την κυρία Πολίτη Ελένη, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, εκπροσωπώντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Πεντέλης.

Στην συζήτηση θα συμμετέχει και η αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης και Πολιτισμικής Αναβάθμισης και Προβολή Πολιτιστικής Ταυτότητας, κυρία Αργύρη Άρτεμις.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 18/4 στις 19:00, στη διαδικτυακή πλατφόρμα Webex, για να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε με ποιον τρόπο ο εθελοντισμός μπορεί να αλλάξει τη ζωή των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.