Τα τέλεια νύχια: 8 βήματα για να τα αποκτήσετε μόνες σας!

74

5/3/2021

Τον τελευταίο χρόνο έχετε δει ελάχιστες φορές τη μανικιουρίστ σας μιας και μένει σπίτι όπως κι εσείς. Κι αυτός είναι ο λόγος που έχετε πλέον ολόκληρη συλλογή με βερνίκια νυχιών καθώς και τα εργαλεία που χρειάζεστε.

Κι αν ακόμη δεν τα έχετε καταφέρει να αποκτήσετε το τέλειο look μη σκάτε. Οι ειδικοί αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά τους αλλά και τα 8 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. 

Δείτε τα στη συνέχεια:

Σωστή περιποίηση: Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της βαφής θα πρέπει να φροντίσετε τα νύχια και τα χέρια σας. Βάλτε τα χέρια σας σε ένα μπολ με χλιαρό νερό ώστε να μαλακώσουν οι παρανυχίδες και το σκληρό δέρμα γύρω από τα νύχια.

Στη συνέχεια με το ειδικό ξύλινο εργαλείο πιέστε τα πετσάκια προς τα μέσα. Μην προσπαθήσετε να τα κόψετε, αυτό είναι κάτι που μόνο η μανικιουρίστ μπορεί να κάνει με ασφάλεια.

Sticky base coat: Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα με επαγγελματικά προϊόντα. Το συγκεκριμένο προϊόν προστατεύει τα νύχια σας και παράλληλα τα δυναμώνει.

Μην ανακινείτε το βερνίκι νυχιών: Είναι μια συνήθεια που προφανώς έχετε δει όλες από τις μαμάδες σας αλλά είναι λάθος καθώς με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται φυσαλίδες που κάθονται πάνω στα νύχια κατά την εφαρμογή του βερνικιού. Το καλύτερο είναι να ρολάρετε το βερνίκι πάνω στο τραπέζι.

https://www.instagram.com/p/CLjNQy0LOD-/?utm_source=ig_embed

Δύο λεπτές στρώσεις αρκούν: Είναι ο πιο σωστός τρόπος αν θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο χρώμα. Αν χρησιμοποιείτε neon ή έντονες αποχρώσεις οι ειδικοί σας προτείνουν να απλώσετε πρώτα μια στρώση λευκού βερνικιού και ως δεύτερη το χρωματιστό.

Προσοχή  στις άκρες: Είναι μια λεπτομέρεια που σας ξεφεύγει. Προφανώς έχετε δει να το κάνει η μανικιουρίστ σας.

Αφού απλώσετε το βερνίκι στην επιφάνεια των νυχιών στο τέλος απλώστε μικρή ποσότητα και στην άκρη τους.

Απλώστε και πάλι top coat: Μέσα στην εβδομάδα εφαρμόστε top coat ώστε να χαρίσετε ζωντάνια και διάρκεια στο χρώμα.

Oil: Όσο πιο υγιές και ενυδατωμένο είναι το δέρμα γύρω από τα νύχια τόσο το καλύτερο για την εμφάνιση τους αλλά και τη διάρκεια του χρώματος.

Το jojoba oil είναι ό,τι καλύτερο αφού θρέφει και προστατεύει την περιοχή.

Προσοχή στα νύχια σας: Συνηθίζετε για παράδειγμα να ανοίγετε κουτάκια από αναψυκτικά με τα νύχια σας. Θα πρέπει να το σταματήσετε αφού όπως καταλαβαίνετε τα ταλαιπωρείτε και τα φθείρετε.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com