Προβλέψεις Σάββατο 6 Μαρτίου!

1294

Κριός

Η ανάγκη να πάρετε χαρά θα είναι αισθητή σήμερα αλλά θα πρέπει να κάνετε τα βήματά σας με σύνεση γιατί κίνδυνοι παραμονεύουν.

Ταύρος

Ένα οικονομικό ή γενικότερα υλικό ζήτημα κινητοποιείται αυτή την στιγμή. Εξετάστε τα δεδομένα με προσοχή και αποφασίστε με αντικειμενικότητα.

Δίδυμοι

Η επιβεβαίωση που ψάχνετε στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις έρχεται. Θα πρέπει και εσείς να δείξετε το πόσο σημαντικός είναι ο άνθρωπος που έχετε απέναντι σας.

Καρκίνος

Έχετε μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα αυτή την στιγμή να προχωρήσετε κάτι που σχετίζεται με την εργασία σας ή κάτι άλλο μέσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Λέων

Καλή ημέρα να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνονται. Εστιάστε σε κάτι που είστε σίγουρη/ος για την αποτελεσματικότητά του.

Παρθένος

Η επιδεξιότητα δεν σας λείπει καθώς και η γνώση για να κάνετε καλά την δουλειά σας και ότι έχετε αναλάβει αυτή την στιγμή. Θέματα σπιτιού ενδέχεται να πάρουν χρόνο από την ημέρα σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ζυγός

Καθυστερήσεις μπορεί να λάβουν χώρα σήμερα. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας κατά περίπτωση, αφήνοντας χώρο για τυχόν αλλαγές.

Σκορπιός

Υπάρχει έντονη δραστηριότητα προς μια κατεύθυνση αυτή την στιγμή και η σιγουριά σας θα βοηθήσει στο αποτέλεσμα αυτού του σκοπού.

Τοξότης

Είναι σημαντικό σήμερα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται χρησιμοποιώντας την εμπειρία που έχετε κερδίσει μέχρι ώρας από την πορεία σας.

Αιγόκερως

Κάτι χρειάζεται περισσότερο διερεύνηση αυτή την στιγμή. Καλό θα ήταν να την κάνετε πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Υδροχόος

Η ανάγκη να γίνουν ξεκαθαρίσματα και να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά θα είναι έντονη σήμερα. Παραμείνετε σε αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθύες

Η ανανέωση που ζητάτε θα έρθει αλλά θα πρέπει και εσείς να είστε προσεκτική/ός και να μην αφεθείτε πριν νιώσετε οικεία και ασφαλής.

Πηγή: portraits.gr