Διαδικτυακή Εκδήλωση «Η Έμφυλη Βία Στο Χώρο Εργασίας»

26

2/3/2021

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Φλώρινας και το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:30, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων των Γυναικών. Πρόκειται για μία κοινή προσπάθεια των δύο φορέων να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης των γυναικών που υφίστανται τις δυσμενείς συνέπειες των διακρίσεων εξαιτίας του φύλου τους στους χώρους εργασίας τους.

Οι εισηγήσεις της εκδήλωσης θα έχουν τις εξής θεματικές:
– Ο εργασιακός εκφοβισμός στο χώρο εργασίας (το φαινόμενο mobbing). Η εκδήλωσή του σε βάρος των γυναικών εργαζομένων. – Μαρία Κουφοπούλου, Νομικός ΙΝΕ/ΓΣΕΕ
– Η έμφυλη βία στο χώρο εργασίας. Ο κριτικός προσωπικός χώρος και οι διαφορές αντιλήψεων στα φύλα. Πρακτικές αντιμετώπισης – Σταυρούλα Παπανικολάου, Ψυχολόγος Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Φλώρινας.

Για την εγγραφή σας (είναι υποχρεωτική) ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/ekdilosiFlorina
Eναλλακτικά, μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385024081 ή στο email symv.kentro.flo@gmail.com ή στο Γραφείο του Ινστιτούτου Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. στη Φλώρινα στο τηλέφωνο 2385046903 ή αποστολή email στο florinainediktio@reg.inegsee.gr.