4+1 τρόποι να παραμείνει το φον ντε τεν στη θέση του ακόμη κι αν φοράτε μάσκα όλη ημέρα!

26

25/2/2021

Η μάσκα προστασίας είναι απαραίτητη και κάποιες από εσάς τη φοράτε αρκετές ώρες την ημέρα. Παράλληλα όμως απλώνετε το αγαπημένο σας φον ντε τεν αφού θέλετε το δέρμα σας να είναι άψογο.

Το πιθανότερο είναι, μόλις αφαιρείτε τη μάσκα το φον ντε τεν να έχει εξαφανιστεί και να κάνουν την εμφάνιση τους ατέλειες και θαμπάδα. Ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ όπως blush και highlighter έχουν χάσει την ένταση τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, αν θέλετε να παραμένει το φον ντε τεν στη θέση του καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, είναι να ακολουθήσετε τα 5 μυστικά των make up artists. 

https://www.instagram.com/p/CKxMwxep4cl/?utm_source=ig_embed

Tip No1: Αναμίξτε το φον ντε τεν με το setting spray: Μια μικρή ποσότητα σπρέι φιξαρίσματος με το φον ντε τεν σας πριν το απλώσετε είναι ότι καλύτερο αφού τα δύο προϊόντα μαζί θα δημιουργήσουν τη σταθερότητα που επιθυμείτε.

Tip No2: Χρησιμοποιείστε προϊόντα σε μορφή κρέμα και πούδρας μαζί: Δημιουργείστε στρώμα με τις δύο διαφορετικές υφές. Κάνετε contour με blush και highlighters σε κρεμώδη υφή και στη συνέχεια σετάρετε το make up με μια διάφανη πούδρα.

Tip No3: Ψεκάστε το beautyblender με setting spray: Αν δεν θέλετε να αναμίξετε το spray με το φον ντε τεν ψεκάστε το στο ειδικό σφουγγαράκι με το οποίο θα απλώσετε τη βάση σας. Θα απορροφηθεί με τέλειο τρόπο και θα παραμείνει στην επιδερμίδα για ώρες.

https://www.instagram.com/p/CI8ewiCA39k/?utm_source=ig_embed

Tip Νο4:Μην απλώνετε πούδρα στα λιπαρά σημεία του προσώπου: Αυτό είναι καλό γιατί η πούδρα δημιουργεί ατέλειες γιατί εξαφανίζεται στα σημεία που παρουσιάζουν λιπαρότητα. Καλύτερα να επιμείνετε με το φον ντε τεν σε αυτά.

Tip No5: Απλώστε διάφανη πούδρα πριν από το φον ντε τεν: Βοηθά ώστε να εφαρμοσθεί η βάση πιο απαλά και χαρίζει διάρκεια.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr