Προβλέψεις Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου!

708

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά σε οικονομικά θέματα. Μια κάποια υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας σάς δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν μικρά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί κάποια σχέδιά σας να καθυστερούν, ενώ ένα… παρασκήνιο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειές σας, αν και η τύχη σας βοηθά!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν θα πρέπει να αφήσετε φίλους να σας παρασύρουν σε υπερβολές, πολύ δε περισσότερο, αν πρόκειται για οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος -κυβερνήτης σας- κάνει την είσοδό του στους Ιχθύς. Θα έχετε διαίσθηση, η οποία θα σας χρειαστεί, γιατί υπάρχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο δίνει φτερά στα όνειρά σας, όμως θέματα εργασίας (υγείας) απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Τα σχέδιά σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά! Κάτι καθυστερεί, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Όμως σήμερα δεν φαίνεται να έχουν ήρεμες διαθέσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικογενειακά θέματα θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα εργασίας (υγείας) φαίνεται να σας φορτίζει, από πολύ καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρά το γεγονός ότι έχουν ανοίξει από καιρό νέοι δρόμοι για την προσωπική σας ζωή, ένα οικονομικό θέμα δεν παύει να σας φορτίζει. Ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικονομικά θέματα. Όμως τα οικογενειακά ακόμα και πολύ προσωπικά θέματα εξακολουθούν να σας φορτίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Υποδεχτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας, που ξεκινούν σήμερα! Μυστικές επαφές αλλά και καθημερινές εντάσεις σας φορτίζουν.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram