Παρουσίαση της συγγραφέως Σωτηρίας Κυρμανίδου

106

Η Σωτηρία Κυρμανιδου κοινωνική λειτουργός, υπηρέτησε χρόνια τα άτομα με αναπηρία σε όλες τις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής στην πόλη των Σερρών.

Στα συγγραφικά δρώμενα εμφανίστηκε το 2000,όταν εξεδωσε το χειρόγραφο του αειμνήστου συζύγου της Σαχπατζιδη Δημήτρη, που αφορούσε μια λαογραφική έρευνα, μελέτη, για ένα μικρό οικισμό του Δήμου Σιντικής.

Το 2001 εκδίδει την πρώτη της ποιητική συλλογή.

Έκτοτε  έχει εκδώσει 6 ποιητικές συλλογές, αρκετά παραμύθια, μελέτες, εκπαιδευτικού περιεχομένου βιβλία κ συμμετέχει σε πολλές συλλογικές εκδόσεις.

Υπηρέτησε τον εθελοντισμό, χρόνια σε διάφορα πλαίσια, ως στάση ζωής.

Εδώ κ. Πολλά χρόνια, προσφέρει εθελοντικά στο ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών με 3 εβδομαδιαίες εκπομπές. Υπηρέτησε επίσης επί 3ετιας στην τοπική ΕΡΤ με παιδική εκπομπή.

Όλα της τα βιβλία ειναι βραβευμένα σε πανελλήνιους κ παγκόσμιους λογοτεχνικους διαγωνισμούς. Έχουν έγκριση από το υπουργείο παιδείας Κύπρου, έχουν μετεγγραφει στη γραφή braille, σύντομα θα ανέβουν στην πλατφόρμα της ακουστικής βιβλιοθήκης του “ΔΙΑΒΆΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ”.

Βλέποντας τη σελίδα με όλα τα παραμυθια από αριστερά Αναπηρία, συνεργασία οικογένειας σχολείου

Ψυχική υγεια. Πως μιλάμε σε ένα παιδί ότι δεν αρρωσταίνει μόνο το σώμα, αλλά κ η. Ψυχή.

Αγάπη, Υπερβατική. Ένα κείμενο πεζό, που εναλλασονται στίχοι.

Γονεικος εγκλεισμός, ανάδειξη των σχολείων εντός των φυλακών.

Κυκλοφοριακή αγωγη, Θεραπευτική ιππασία

Χριστούγεννα

Κάπνισμα

Απώλεια, αναδοχη, με δύο μορφές τέλους, όπου εμπλέκονται άλλοι ήρωες. Τρία από τα παραμυθια έχουν την έξυπνη εφαρμογή qr code, όπου ακούτε κ. Την αφήγηση.

Και τα δύο τα πιο πρόσφατα.

Ένα ατύχημα, Ανατρέπει τα σχέδια της γιαγιάς, αναδεικνύει την αξία της υγείας κ. Το υπό έκδοση που μιλά για τον ιό κ. Την όλη αναστάτωση στις ζωές κ των δύο βασιλειων, των ανθρώπων, αλλά κ. Των ζώων.

Τα συγγραφικά της έργα 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.