Εξαφανίστε τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια σας με τους πιο απλούς τρόπους!

34

23/2/2021

Τα σημάδια κούρασης στο βλέμμα κάνουν την εμφάνιση τους σχεδόν κάθε πρωί. Αμέσως μετά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο: Το κονσίλερ που φωτίζει την περιοχή και καλύπτει τις ατέλειες.

Το πιθανότερο είναι λίγες ώρες μετά λεπτές γραμμές, μαύροι κύκλοι και σακούλες κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. 

Και κάπου εδώ έρχονται οι ειδικοί που υποστηρίζουν πως υπάρχουν λύσεις και μάλιστα πολύ απλές. Δείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε:

Σωστός καθαρισμός: Η περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ντεμακιγιάζ με ένα προϊόν κατάλληλο για τα μάτια μόνο.

Οι φόρμουλες είναι πιο απαλές και περιέχουν συστατικά που θρέφουν και απαλύνουν τυχόν ατέλειες. Μην τρίβετε τα μάτια κατά τη διαδικασία.

Το καλύτερο είναι να απομακρύνετε μακιγιάζ και ρύπους με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

Περιποίηση: Τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας αλλά και τις ανάγκες της στην συγκεκριμένη περιοχή.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέγετε εκείνα που αντιμετωπίζουν μαύρους κύκλους για παράδειγμα ή λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Μην ξεχνάτε να απλώνετε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ ενώ καλό είναι αν τα σημάδια επιμένουν αν βάλετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και έναν ορό ματιών που θα ενισχύσει τη φροντίδα και προστασία.

Καλός ύπνος: Είναι ότι σημαντικότερο. Αν δεν κοιμάστε σωστά και όσες ώρες πρέπει τα σημάδια κούρασης δεν θα εξαφανιστούν.

Το σωστό είναι να κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα και να αποφεύγετε να έχετε το πρόσωπο σας στο μαξιλάρι αφού η τριβή και η έλλειψη οξυγόνου δεν βοηθούν την περιοχή να αναπνεύσει ενώ ταυτόχρονα ταλαιπωρείται.

Extra tip: Μία φορά την εβδομάδα απλώστε patches κατάλληλα για την αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com