Το hack για να φτιάχνεις καλοσχηματισμένες μπούκλες σε δύο λεπτά

24

22/1/2021

Το μυστικό που πρέπει να ξέρεις για τις bad hair days σου και όχι μόνο…

Οι bad hair days (aka κακές μέρες για τα μαλλιά) είναι γεγονός για όλες τις γυναίκες. Σίγουρα θα σου έχει συμβεί κι εσένα να έχεις ξυπνήσει το πρωί, να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να μην πιστεύεις στα μάτια σου βλέποντας τα μαλλιά σου. Από πού να ξεκινήσεις και τι να σώσεις; Τις τούφες που πετούν δεξιά και αριστερά ή το φριζάρισμα; Και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρεις πώς προέκυψε όλο αυτό. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως οι λόγοι που τα μαλλιά σου δεν βιώνουν και τις καλύτερες μέρες τους είναι πολλοί…

Μπορεί να είσαι άλουστη αρκετές μέρες, μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην περιποιείσαι σχολαστικά και με τα σωστά προϊόντα τα μαλλιά σου ή υπάρχει περίπτωση ο τρόπος και η στάση του ύπνου σου να «ταλαιπώρησαν» τα μαλλιά.

Εκείνη τη στιγμή, βέβαια, άλλο είναι που σε απασχολεί: το πώς θα «σώσεις» γρήγορα τα μαλλιά σου για να δείχνεις περιποιημένη και όμορφη. Σου έχουμε καλά νέα! Πρώτον, το καλύτερο που έχεις να κάνεις εκείνη τη στιγμή είναι να εμπιστευτείς το ψαλίδι ή την πρέσα ισιώματος που έχεις και να κάνεις μπούκλες. Κανένα άλλο χτένισμα!

Οι μπούκλες είναι το μοναδικό hairstyle, που δεν θα μαρτυρήσει την bad hair day σου. Θα μας πεις… Θέλεις πολύ χρόνο να κάνεις όμορφες και καλοσχηματισμένες μπούκλες. Κι, όμως! Κάνεις λάθος. Θα χρειαστείς το πολύ δύο λεπτά για να κάνεις το συγκεκριμένο χτένισμα και το απόλυτο hack για σίγουρη επιτυχία βρίσκεται στην παρακάτω gallery. Ανακάλυψέ το!

01
Δεν χρειάζεται κόπος για να κάνεις τέλειες μπούκλες στο λεπτό! Χρειάζεται τρόπος
02
Μέχρι να ζεσταθεί το ψαλίδι ή η πρέσα ισιώματος, βάλε ένα προϊόν θερμοπροστασίας στα μαλλιά σου.
03
Να, σαν αυτό το γαλάκτωμα, που προστατεύει από το φριζάρισμα και τη θερμότητα των συσκευών styling: Kérastase Discipline Keratine Thermique
04
Στη συνέχεια, πιάσε σε μια ψηλή, σφιχτή αλογοουρά τα μαλλιά και χώρισέ τη σε δύο ή τρία τμήματα, ανάλογα με την πυκνότητά
05
Τύλιξε το κάθε τμήμα στο εργαλείο hairstyling και κάνε μπούκλες. Πρόσεχε! Αν θες ανάλαφρες, χαλαρές μπούκλες πρέπει να πιάσεις παχιά τούφα, όχι λεπτή.
06
Αφού ολοκληρώσεις με όλες τις τούφες της αλογοουράς, μπορείς να λύσεις το λαστιχάκι και να έχεις τις πιο όμορφες μπούκλες που είχες ποτέ!

Πηγή: https://plus.queen.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://plus.queen.gr