Προβλέψεις Τρίτη 12 Ιανουαρίου!

450

ΚΡΙΟΣ
Η δυσαρμονική όψη του Ερμή με τον ανατροπέα Ουρανό θα φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις και ανατροπές. Η αυριανή Νέα Σελήνη σας επηρεάζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα θα έχει σημαντικές ανατροπές. Προσοχή! Δεν πρέπει να επιμείνετε σε καταστάσεις οι οποίες παρουσιάζουν δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα ή ανατροπές. Η αυριανή Νέα Σελήνη σας επηρεάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή! Σήμερα πολλά μπορούν να ανατραπούν. Συμφωνίες δεν φαίνεται να έχουν διάρκεια. Προσοχή για ανατροπές.

ΛΕΩΝ
…και πάλι η σημερινή ημέρα κρύβει απρόβλεπτες καταστάσεις. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ιδιαίτερα ανατρεπτική είναι η σημερινή ημέρα. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα, ενώ κάποιες διαφωνίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα κρύβει απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις ή ανατροπές. Γενικά θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί στα βήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ημέρες αυτές δημιουργούν εντάσεις. Φανείτε προσεκτικοί στις σχέσεις με τα παιδιά. Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα πολλά μπορεί να ανατραπούν! Συμφωνίες, συζητήσεις ενδέχεται να πάρουν μια απρόσμενη τροπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα αυτή παρουσιάζει ανατροπές. Θα υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές ίσως και ευκαιρίες. Οι επιλογές πρέπει να είναι σοβαρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα το κλίμα αλλάζει. Θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, οι οποίες θα αλλάξουν το κλίμα. Απρόσμενα γεγονότα ή διαφωνίες, σας φορτίζουν.

ΙΧΘΥΕΣ
…Και πάλι… το σκηνικό αλλάζει, απρόβλεπτα γεγονότα. Ίσως οικογενειακά έρχονται στο προσκήνιο. Φιλικά πρόσωπα θα είναι κοντά σας.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram