Προβλέψεις Σάββατο 9 Ιανουαρίου!

522

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή και ατελείωτη υπομονή αν δεν θέλετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω να ευνοεί τη συναισθηματική σας ζωή και να ανοίγει νέους δρόμους, όμως η ένταση καραδοκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (έως 1/2) θα ευνοήσει οικονομικά θέματα αλλά θα αλλάξει πολλά στις συναισθηματικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (έως 1/2) θα βελτιώσει σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα όμως θα προκύψουν διαφωνίες για οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Αυτή η ημέρα απαιτεί προσοχή, τόσο με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Αποφύγετε εντάσεις σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής -κυβερνήτης σας- έκανε την είσοδό του στον Υδροχόο (Θέματα εργασίας-υγείας) και θα παραμείνει μέχρι 15 Μαρτίου. Θα σας δώσει νέες ιδέες, όμως σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες-συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω. Οι σχέσεις σας θα μπορούσαν να εξομαλυνθούν. Θα κάνετε κάποια «γλυκά» έξοδα για το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιφατική ημέρα. Από τη μια η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (μέχρι 1/2) θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντος. Από την άλλη είναι ημέρα αντιθέσεων- προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής (επικοινωνία) κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο (μέχρι 15/3). Από τη θέση αυτή θα ευνοήσει επαφές αλλά και νέες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο σας. Η αισθηματική ζωή θα πάρει μια ενδιαφέρουσα τροπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα βέβαια είναι αντιφατική ημέρα! Από τη μια θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις, από την άλλη θα προωθηθούν μυστικές επαφές,

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν εντάσεις, ακόμα και παρεξηγήσεις ή θέματα που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα φέρει κοντά σας φίλους.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram