Προβλέψεις Παρασκευή 8 Ιανουαρίου!

574

ΚΡΙΟΣ
Μια ιδέα ή ένα σχέδιο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε επιτυχία. Η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο προωθεί θέματα εργασίας και υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με προσεκτικά βήματα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής κάνει είσοδο στον Υδροχόο, όπου θα παλινδρομεί μέχρι 15/3. Από τη θέση αυτή θα ανοίξει νέους δρόμους για σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής (επικοινωνία) κάνει είσοδο στον Υδροχόο (μέχρι 15/3). Την περίοδο αυτή θα έχετε συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Ερμή -επικοινωνία- στον Υδροχόο (μέχρι 15/3) θα σας φέρει αντιμέτωπους με σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ιδέες ή τις συμβουλές που θα σας δώσουν πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής επικοινωνία περνά σε φιλικό για εσάς ζώδιο τον Υδροχόο. Οι σχέσεις με τα παιδιά ή τα δημιουργικά σας σχέδια ανανεώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο δυναμικός Άρης πήρε θέση απέναντι από το ζώδιό σας. Σε σχέσεις και συνεργασίες πρέπει να ρίξετε τους τόνους (μέχρι 3/3).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προωθήστε οικονομικά θέματα για τα οποία σήμερα θα έχετε φρέσκιες ιδέες που ενδεχομένως αποδειχθούν προσοδοφόρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιό σας. Θα σας απασχολήσουν οικονομικές συναλλαγές. Σήμερα θα έχετε έμπνευση ώστε να κινηθείτε ευέλικτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής -επικοινωνία- κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας (θα παλινδρομεί μέχρι 15/3). Την περίοδο αυτή θα έχετε πολλές συζητήσεις, επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής -επικοινωνία- περνά στον Υδροχόο (έως 15/3). Η θέση αυτή θα φέρει σκέψεις για οικογενειακά θέματα. Όμως θα υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει και παρασκήνιο. Προσοχή.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram