Προβλέψεις Πέμπτη 7 Ιανουαρίου!

538

ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης, κυβερνήτης σας, εγκαταλείπει το ζώδιό σας, στο οποίο έμεινε έξι μήνες και κάνει την είσοδό της στον Ταύρο. Προσοχή στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Μεγάλη αυτή η ημέρα. Ο Άρης κάνει την πανηγυρική του είσοδο στο ζώδιό σας. Οι κινήσεις σας απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη στο Σκορπιό σας καλεί να είστε συνεπείς σε θέματα εργασίας και υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Σημαντικές διαφωνίες μπορούν να επιλυθούν.

ΛΕΩΝ
Από σήμερα αλλάζουν πολλά. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο (ο τομέας των επαγγελματικών) προαναγγέλει εντάσεις (μέχρι 3/3) αν δεν αποφασίσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο (μέχρι 3/3) θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο να ακολουθήσετε νέους δρόμους, όμως προς το παρόν απαιτείται προσοχή.

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης ο οποίος ήταν απέναντι από το ζώδιό σας για περίπου 6 μήνες και ο οποίος έφερε εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αποχωρεί από τη θέση αυτή. Σίγουρα κάτι αλλάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σηκώσει μερικά μποφόρ! Η ψυχραιμία θα σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ταύρο (εργασία, υγεία), όπου έχει σκοπό να δημιουργήσει καινούργια δεδομένα. Προσοχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης εγκαταλείπει επιτέλους τον Κριό η οποία σας έχει επηρεάσει. Για πολλούς υπήρξαν αρκετές αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
…όμως τώρα κάτι αλλάζει! Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο (μέχρι 3/3) θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ταύρο (μέχρι 3/3). Έτσι η καθημερινή σας ζωή θα γίνει πολύ έντονη. Θα πρέπει να προσέχετε μετακινήσεις-συζητήσεις.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram