Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε πιστά τώρα που βάφετε μόνες τα μαλλιά σας!

24

14/1/2021

Τους τελευταίους μήνες βάφετε μόνες τα μαλλιά στο σπίτι σας. Εμείς και ο προσωπικός σας hairstylist σας έχουμε δώσει όλες τις συμβουλές ώστε να πραγματοποιήσετε σωστά την εφαρμογή και να έχετε το σωστό αποτέλεσμα.

Κάποιες από εσάς μάλιστα έχετε ακολουθήσει το παράδειγμα των celebrities κάνοντας μια δραματική αλλαγή. Και τα έχετε καταφέρει τέλεια. 

Εκτός όμως από τα κλασικά tips οι ειδικοί  επιμένουν ότι οι γυναίκες με βαμμένα μαλλιά πρέπει να ακολουθούν 3 συγκεκριμένους κανόνες αν θέλουν να παραμείνουν υγιή και λαμπερά. Ποιοι είναι; Δείτε στη συνέχεια:

Κανόνας 1ος: Χρησιμοποιείστε σε κάθε λούσιμο conditioner. Η συγκεκριμένη φόρμουλα κλείνει τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα το χρώμα να σφραγίζει και να παραμένει φωτεινό για περισσότερο καιρό. Παράλληλα τα κρατά ενυδατωμένα και λαμπερά.

Κανόνας 2ος: Πάντα πριν από το φορμάρισμα με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος και για μπούκλες απλώνετε σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας ένα προϊόν που τα προστατεύει από τη θερμότητα η οποία έχει την ιδιότητα να ξεθωριάζει το χρώμα.

Ταυτόχρονα προλαμβάνει την ξηρότητα και το σπάσιμο της τρίχας.

Κανόνας 3ος: Μία φορά την εβδομάδα απλώνετε μια ενυδατική μάσκα ειδική για βαμμένα μαλλιά ώστε να χαρίζετε έξτρα υγρασία, λείανση και φροντίδα στην τρίχα.

Ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα μαλλιά χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη ενυδάτωση. Μπορείτε μάλιστα να επιλέξετε ένα προϊόν κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά και αναδόμηση.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com