Η θερμοκρασία πέφτει – Tips που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας έξτρα απαλότητα και ενυδάτωση!

36

14/1/2021

Τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή κι εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε. Εκτός από τα ζεστά σας ρούχα επιβάλλεται να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με τον κατάλληλο τρόπο.

Αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε προϊόντα περιποίησης με απαλή σύνθεση που θα χαρίσουν έξτρα απαλότητα και ενυδάτωση.

https://www.instagram.com/p/Bt3yRlYBxff/?utm_source=ig_embed

Οι ειδικοί είναι και πάλι εδώ για να σας βοηθήσουν κι εμείς σας αποκαλύπτουμε όλα όσα πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε.

Πρέπει να προσέξετε τα προϊόντα καθαρισμού. Αποφύγετε τις φόρμουλες που περιέχουν σαπούνι στη σύνθεση τους. Ένα απαλό, νερό καθαρισμού ή γαλάκτωμα με πλούσια ενυδατικά συστατικά ή έλαια είναι ό,τι καλύτερο.

Όταν κάνει πολύ κρύο καλό είναι να μην κάνετε απολέπιση στην επιδερμίδα σας με προϊόντα που περιέχουν οξέα φρούτων. Υπάρχει περίπτωση να ερεθίσουν το δέρμα και να προκαλέσουν κοκκινίλες.

Μην ξεχνάτε την ενυδατική σας κρέμα. Προτιμήστε μία φόρμουλα με πλούσια υφή και πανθενόλη στη σύνθεση της. Την απλώνετε πάντα μετά τον ενυδατικό ορό.

Μπορείτε να την ανανεώσετε μέσα στην ημέρα αν νιώσετε τράβηγμα. Προσοχή στη θερμοκρασία του νερού.

Μην πλένετε το πρόσωπο σας με πολύ ζεστό νερό. Αφυδατώνει το δέρμα και το κάνει θαμπό και άτονο. Και αυτό ισχύει για όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι το χειμώνα μόνο.

Τα ενυδατικά λάδια είναι ότι καλύτερο για τις μέρες με χαμηλή θερμοκρασία. Εφαρμόστε το σε όλη την επιφάνεια του προσώπου εκτός από την περιοχή των ματιών.

Καλό είναι το φον ντε τεν σας να είναι super ενυδατικό και να αποφύγετε τη χρήση της πούδρας και των προϊόντων με ματ φινίρισμα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com