Ρούχα και αξεσουάρ που δεν πρέπει να πετάξεις ποτέ από την ντουλάπα σου

26

2/12/2020

Πολλές φορές έχουμε νιώσει την ανάγκη για μια ουσιαστική εκκαθάριση της ντουλάπας, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε ώρες κλεισμένες στα σπίτια μας και διαθέτουμε άπλετο χρόνο.

Έχεις μετανιώσει για ρούχα που στο παρελθόν ξεφορτώθηκες ή καταχώνιασες επειδή τα θεωρούσες «ξεπερασμένα” και τώρα τα βλέπεις τα τώρα να επανέρχονται στη μόδα; 

Έκανες τόσες οικονομίες για να αποκτήσεις την πρώτη τσάντα με δικά σου λεφτά. Αξίζει μια θέση στα ράφια σου και μόνο για τις εμπειρίες που έζησες κρατώντας την. 

Τα φθαρμένα πάνινα σταράκια σου έχουν “γράψει” χιλιόμετρα διαδρομών και έχουν συνοδέψει τις πιο ανέμελες στιγμές σου και φυσικά είναι ακόμα in μέχρι σήμερα.  

Σίγουρα έχεις ένα ροκ δερμάτινο τζάκετ. Δεν είναι απαραίτητο να το φοράς κάθε μέρα, αλλά είναι must όποτε χρειαστείς μια edgy και ροκ πινελιά στην εμφάνισή σου. 

Ακόμη κι αν ανήκει στα ρούχα που είναι “για λίγες φορές”, το εντυπωσιακό φόρεμα στο οποίο επένδυσες κάποτε για μια σημαντική εκδήλωση έχει τη δύναμη να σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση όποτε το χρειάζεσαι. 

Ακόμα κι αν δεν είναι το στυλ σου, μην δωρίσεις τα αγαπημένα σκουλαρίκια της μαμάς και της γιαγιάς σου. Κάποια μέρα θα σου φανούν εξαιρετικά όμορφα, vintage και στυλάτα. 

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com