Εκδήλωση “Live A Legacy” Από Το Women On Top, Με Την Υποστήριξη Της Mastercard, Για Την Επαγγελματική Ενδυνάμωση Των Γυναικών

43

1/12/2020

Η Mastercard και το Women Οn Top, σε προσκαλούν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην εκδήλωση Live A Legacy, μια μοναδική πρωτοβουλία η οποία πραγματοποιείται με στόχο την ενδυνάμωση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο.

Φέτος, η δομή της επιτυχημένης πρωτοβουλίας, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών, και μεταφέρεται στο online περιβάλλον. Το πλούσιο περιεχόμενο της εκδήλωσης, αποτελούμενο από ενδιαφέρουσες ομιλίες καταξιωμένων ατόμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τα speed training & mentoring sessions, μεταφέρονται σε αυτή τη νέα ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα.

Live A Legacy 2020 goes digital

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, το Live A Legacy σου παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις σε Live Streaming τις ομιλίες επιτυχημένων ατόμων. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η διαδικτυακή μορφή των speed training & mentoring sessions, η οποία φέτος εμπλουτίζεται με νέες θεματικές και προσφέρεται σε μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων.

Πρακτική Άσκηση

Αν σε ενδιαφέρει, έχεις την ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή και ίσως να είσαι εσύ μία απο τις υποψήφιες που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα ως intern σε έναν απο τους συνεργάτες της Mastercard, στον τραπεζικό κλάδο.

Live A Legacy Mentoring Program – εξάμηνες υποτροφίες με το Women On Top

Παράλληλα, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Live A Legacy Mentoring Program δίνει τη δυνατότητα σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν εξάμηνες υποτροφίες mentoring, μέσα από το δίκτυο του Women On Top, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το 2021.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να συμμετέχεις:

  • Κάνε εγγραφή στην εκδήλωση Live A Legacy κάνοντας κλικ παρακάτω.
  • Με την εγγραφή σου θα λάβεις email με τον προσωπικό σου σύνδεσμο για το Live A Legacy. 
  • Στη συνέχεια, επίλεξε τα Speed Training και Mentoring Sessions που επιθυμείς. 
  • Στην προσωπική σου ατζέντα θα βρεις τα links για να παρακολουθήσεις τα Speed training και Mentoring sessions που επέλεξες.
  • Δες το πρόγραμμα της εκδήλωσης και παρακολούθησε Live Ομιλίες στις 12 & 13 Δεκεμβρίου στο section “Live Event”. 
  • Θυμίσου να χρησιμοποιείς παντά τον προσωπικό σου σύνδεσμο για να παρακολουθήσεις τo Live Event, να δεις την προσωπική σου ατζέντα και να συμμετέχεις στις υπόλοιπες δράσεις του Live A Legacy.

Κάνε εγγραφή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.