Χριστουγεννιάτικα Δώρα Αγάπης Από Το Eshop Των Παιδικών Χωριών SOS

28

27/11/2020

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη από μικρές στιγμές χαράς και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που φέρνουν τα Χριστούγεννα. Για αυτό, στηρίζουμε έμπρακτα το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και με κάθε αγορά μας από το eshop τους, συμβάλλουμε στην ενίσχυση του Οργανισμού. Επιλεγμένα είδη θα διατίθενται σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές την Παρασκευή (27/11) και το Σαββατοκύριακο (28 και 29/11) εδω.

Τα Παιδικά Χωριά SOS μάς θυμίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που ξυπνά τα πιο αγνά και όμορφα συναισθήματα. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, μέσα από τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις τους, τα Παιδικά Χωριά SOS εκπέμπουν το πιο ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, με συμβολική αξία.

Τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ετοιμάσει για εσάς χριστουγεννιάτικες προτάσεις για δώρα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Εορταστικές κούπες, γούρια για τη νέα χρονιά, χνουδωτές κουβέρτες φλις με ταράνδους, μαξιλάρια με έλατα, φωτιζόμενα διακοσμητικά μπουκάλια, παραμυθένιες χιονόμπαλες και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας περιμένουν εδω. Παράλληλα, την Παρασκευή, αλλά και όλο το Σαββατοκύριακο (27-29/11) επιλεγμένα είδη θα διατίθενται σε ακόμη πιο χαμηλές τιμές στο πλαίσιο του BlackFriday.

Πέρα από τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα προϊόντα, στο eshopτων Παιδικών Χωριών SOS θα ανακαλύψετε και all season είδη, κοσμήματα και αρωματικά κεριά που αποτελούν όμορφες ιδέες για δώρα στους αγαπημένους μας, για παιδιά αλλά και για ενήλικες.

Όσο μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρία να στολίσουμε το δέντρο μας και διάφορες γωνιές του σπιτιού μας, προσθέτοντας μικρές χριστουγεννιάτικες πινελιές που θα ομορφύνουν το χώρο όπου περνάμε όλες τις ώρες της ημέρας μας.

Φέτος τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα διαφορετικά. Όμως μπορούμε να στηρίξουμε τα Παιδικά Χωριά SOS να καλύψουν τις ανάγκες τους, δείχνοντας παράλληλα στους αγαπημένους μας ότι δεν είναι μακριά, όσο είναι  στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Ας χαρίσουμε λοιπόν δώρα αγάπης από το eshop των Παιδικών Χωριών SOS.