Φον ντε τεν: 2 τρόποι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση τώρα που κάνετε τις αγορές σας on line!

52

23/11/2020

Μένετε σπίτι και τα αγαπημένα σας beauty καταστήματα είναι κλειστά. Συνεχίζετε όμως να περιποιείστε το δέρμα σας και αρκετές από εσάς δημιουργείτε ένα απαλό και φυσικό make up look. Χωρίς υπερβολές.

Επίσης υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που συνεχίζει να εργάζεται και αυτό σημαίνει πως οι συνήθειες, σε αυτόν τον τομέα, παραμένουν οι ίδιες.

Το φον ντε τεν είναι το προϊόν που πιθανότατα χρησιμοποιείτε όλες σας. Και θέλετε μια νέα απόχρωση μιας και η προηγούμενη είναι ελαφρώς πιο σκούρα.

Σας έχει πιάσει ένας μικρός πανικός. Ναι μεν μπορείτε να το παραγγείλετε από κάποιο e-shop αλλά δεν μπορείτε να το δοκιμάσετε ώστε να επιλέξετε τον σωστό τόνο.

Μη σκάτε. Εμείς και οι ειδικοί είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση. Και πιο συγκεκριμένα να σας αποκαλύψουμε τα 2 βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Δείτε τα στη συνέχεια.

Ανακαλύψτε τον υποτόνο σας: Είναι το πρώτο και σημαντικότερο κάθε φορά που πρόκειται να αποκτήσετε καινούριο φον ντε τεν. Είτε στο κατάστημα, είτε on line.  Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί.

Ο θερμός που έχει κίτρινη, χρυσή ή ροδακινί απόχρωση. Ο ψυχρός που κρύβει κόκκινη και μπλε απόχρωση και ο ουδέτερος που συνδυάζει το θερμό με τον ψυχρό. Πως θα ανακαλύψετε τον δικό σας;

Πάρτε ένα ασημένιο και ένα χρυσό κόσμημα. Αν το δέρμα σας κολακεύει περισσότερο το χρυσό τότε έχετε θερμούς υποτόνους. Αν πάλι σας ταιριάζουν τα ασημένια έχετε ψυχρούς. Αν σας ταιριάζουν εξίσου και τα δύο τότε ο υποτόνος σας είναι ουδέτερος.

Τα περισσότερα φον ντε τεν πλέον αναγράφουν στην συσκευασία τα γράμματα C (cool), W (warm) και Ν (neutrals) που αποκαλύπτουν τους υποτόνους στους οποίους απευθύνονται.

https://www.instagram.com/p/CHvVDFfBu-b/?utm_source=ig_embed

Εμπιστευτείτε την τεχνολογία: Υπάρχουν app τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας. Είναι εκείνα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό προϊόν και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι απίθανα.

Απαντάτε σε ερωτήσεις για τον τύπο δέρματος, την κάλυψη που θέλετε καθώς και το φινίρισμα και σας προτείνουν το κατάλληλο προϊόν.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com