Τop μανικιούρ trends που θα σε ενθουσιάσουν

81

21/11/2020

Τι και αν η καραντίνα μας έχει περιορίσει σχεδόν παντού, τα νύχια μας μπορούμε εύκολα να τα περιποιηθούμε στο σπίτι με λίγα μόλις εργαλεία και βερνίκια. Το instagram μας δίνει την ιδανική έμπνευση και εμείς απλώς ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε. Χρώματα, σχέδια και τάσεις οι οποίες έχουν ενθουσιάσει το κοινό, είναι εδώ να εμπνεύσουν και σένα να περιποιηθείς τα άκρα σου και να ανανεώσεις την διάθεση σου.

Είτε αγαπάς τα μίνιμαλ σχέδια, είτε προτιμάς τα έντονα και extreme χρώματα, η φετινή σεζόν τα έχει όλα… καλύπτοντας τις προτιμήσεις όλων μας. Φυσικά το ενδιαφέρον μας στρέφετε και στα σχέδια που θυμίζουν όσο τίποτα χειμώνα και γιορτές. Σίγουρα όχι ότι πιο εύκολο και απλό να πετύχεις, αλλά με λίγες προσπάθειες θα καταφέρεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Στα catwalks των διάσημων οίκων μόδας, οι κορυφαίοι nail artists έδωσαν το στίγμα για τον χειμώνα μέσα από τις επιλογές που έκαναν στο βάψιμο των νυχιών των μοντέλων. Από τα ιδιαίτερα σκούρα χρώματα μέχρι τα multicolored νύχια το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα λατρέψετε ακόμη περισσότερο να περιποιείστε τα άκρα σας, ακόμη και μόνες σας στο σπίτι!

Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.allyou.gr