Εφέ lifting: Θα το πετύχετε και μάλιστα άμεσα και η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τον τρόπο!

21

24/11/2020

Το σίγουρο είναι πως καθημερινά συμπληρώνετε τη λίστα με όλα όσα θέλετε να κάνετε μόλις βγείτε από το σπίτι. Και μια επίσκεψη στην αισθητικό σας βρίσκεται στην κορυφή της.

Εκείνο που επιθυμείτε είναι να αποκτήσετε άψογο δέρμα άμεσα, με έναν “μαγικό” τρόπο. Ένα εφέ lifting, για παράδειγμα. Κι όμως υπάρχει τρόπος να αποκτήσει η επιδερμίδα ανανεωμένη, λαμπερή και κυρίως σφιχτή όψη. Κι αν αναρωτιέστε αν γίνεται ένα προϊόν να προσφέρει άμεσο εφέ λίφτινγκ;

Η celebrity facialist Θεανώ Μπέλλα λέει ναι και μάλιστα το έχει ήδη δημιουργήσει. Πρόκειται για το Instant Lift, ένα πρωτοποριακό πολύ-καλλυντικό σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης της επιδερμίδας.

«Μετά τα οξέα φρούτων που ήταν η πρώτη επανάσταση στα καλλυντικά,  τις φόρμουλες που χαρίζουν εφέ botox που ήταν η δεύτερη επανάσταση, ήρθε η στιγμή να περάσουμε στην τρίτη γενιά επαναστατικών προϊόντων, που επιτυγχάνουν άμεσο lift σε 5 μόλις λεπτά, καθώς και μακροπρόθεσμη (σε 1-2 μήνες) αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας. Αποτελέσματα που μέχρι πρόσφατα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με παρεμβατικούς τρόπους όπως η μικροαπόξεση και το ιατρικό laser», μας λέει η Θεανώ.

H άμεση σύσφιξη είναι ορατή στα 5 πρώτα λεπτά δράσης του, είναι η πρώτη εμφανής δράση του Instant Lift, του προϊόντος που φέρει την υπογραφή της Θεανώς  Μπέλλα. Ένα προϊόν που αναπτύσσει και μακροχρόνια σύσφιξη.

Με συστηματική χρήση (1-2 φορές την ημέρα) μέσα σε 1-2 μήνες δημιουργεί μια μακροπρόθεσμη  αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας η οποία παράλληλα  αποκτά νέο, ανανεωμένο ανάγλυφο (resurfacing).

To δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και ταυτόχρονα δροσερή όψη χωρίς λεπτές γραμμές, ενώ μειώνονται αισθητά και οι μιμικές ρυτίδες, εκείνες δηλαδή που όλες γνωρίζουμε ως ρυτίδες έκφρασης.

Το Instant lift μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με την ενυδατική σας κρέμα ή τον ορό.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr