Το προϊόν ομορφιάς που πρέπει πάντα να φοράτε κάτω από τη μάσκα σας

22

21/10/2020

Η μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό έχει μπει στη ζωή μας και πλέον είναι ένα αξεσουάρ που φοράμε καθημερινά για να προστατεύουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους γύρω μας.

Ωστόσο η τακτική χρήση της μάσκας προστασίας από τον covid19 πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε ακμή, γνωστή πια και ως «maskne».

Η maskne προκαλείται όταν υπάρχει υπερβολική θερμότητα ή υπερβολική πίεση ή τριβή στο δέρμα. Το δέρμα ερεθίζεται, φράζουν οι πόροι και στη συνέχεια το σμήγμα και τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται κάτω από την επιφάνειά του.

Γι’ αυτό τον λόγο, είναι σημαντικό να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των προϊόντων περιποίησης του προσώπου σας, έτσι ώστε να μπορεί το δέρμα να αναπνέει. Ένα προϊόν όμως, που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάτε να εφαρμόζετε πριν βγείτε από το σπίτι, είναι το αντηλιακό.

Δεν έχει σημασία το ότι φοράτε μάσκα ή το ότι η ηλιοφάνεια τον χειμώνα λιγοστεύει, ο ήλιος είναι εκεί και η αντηλιακή κρέμα πρέπει πάντα να περιλαμβάνεται στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά αντηλιακά τα οποία έχουν χρώμα, όπως η BB και η CC cream.

Επιλέξτε ένα αντηλιακό κατάλληλο για την επιδερμίδα σας, το οποίο παρέχει στο δέρμα προστασία και θρέψη χωρίς να το επιβαρύνει.

Πηγή: https://www2.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com