Την προσοχή σας παρακαλώ: Αυτά είναι τα make up λάθη που κάνετε και πρέπει να τα σταματήσετε τώρα!

13

26/10/2020

Έχετε γίνει make up experts τώρα πια και κάνετε το τέλειο winged liner αλλά και contouring. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας είδατε άπειρα tutorials και τώρα πλέον μπορείτε να υιοθετείτε καθημερινά απίθανα looks.

Παρ’ όλα αυτά οι make up artists επιμένουν πως υπάρχουν δύο λάθη που κάνετε οι περισσότερες και πρέπει να το διορθώσετε αμέσως τώρα. Κι αν αναρωτιέστε ποια ακριβώς είναι, δείτε τα στη συνέχεια:

Λάθος Νο 1: Επιλέγετε λάθος απόχρωση φον ντε τεν και ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού. Η βάση είναι η αρχή του μακιγιάζ και πρέπει να είναι η κατάλληλη.

Κι αυτό συμβαίνει επειδή κάθε φορά που επιλέγεται προϊόν το δοκιμάζετε μέσα στο κατάστημα και το απλώνετε στο χέρι σας.

Για να επιλέξετε το σωστό πρέπει να το δείτε σε φυσικό φως και να το εφαρμόσετε στο λαιμό. Στο σημείο δηλαδή που πρέπει να απλώνετε επίσης φον ντε τεν κάνοντας καλό blending.

https://www.instagram.com/p/CFWtsi3Dp-A/?utm_source=ig_embed

Λάθος Νο 2: Δεν χρησιμοποιείτε το προϊόν που ευθύνεται για τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ αλλά και τη διάρκεια. Και δεν είναι άλλο από το primer.

Είναι ο μόνος τρόπος να παραμείνουν στη θέση τους για ώρες σκιές, φον ντε τεν και blush. Επίσης βασικό είναι όλα τα προϊόντα να έχουν τη θερμοκρασία του σώματος που σημαίνει ότι θα πρέπει ειδικά τις βάσεις να τις τρίβετε πρώτα καλά με τις παλάμες σας.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com