Τα eye make up looks που θα φωτίσουν το πρόσωπό σας τώρα που ο καιρός είναι μουντός!

26

29/10/2020

Η μεγαλύτερη τάση όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι το έντονο βλέμμα μιας και είναι το μόνο που διακρίνεται τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας.

Αυτό σημαίνει πως εκτός από το eyeliner και τη μάσκαρα, στο νεσεσέρ σας πήραν και πάλι την πρώτη θέση οι σκιές ματιών και μάλιστα οι πιο έντονες και λαμπερές.

Οι make up artists άλλωστε επιμένουν πως μπορείτε να φοράτε από το πρωί ακόμη κι εκείνες που κρατούσατε για τις βραδινές και ιδιαίτερες περιστάσεις.

Και τώρα, που ο καιρός είναι βροχερός και μουντός έχετε ένα λόγο παραπάνω να τονίσετε τα μάτια σας. Κι εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα ωραιότερα eye make up looks που θα υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες.

Κόκκινη σκιά: Τολμήστε τη και να είστε σίγουρες πως θα τη λατρέψετε. Μπορεί το συγκεκριμένο χρώμα να το έχετε συνδέσει με τα χείλη αλλά δείχνει υπέροχο και στα μάτια. Μην ξεχάσετε να τονίσετε τα φρύδια και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/CFAJA2vFBw1/?utm_source=ig_embed

Cat eye: Παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Κάντε το τέλειο περίγραμμα και απλώστε δύο, τουλάχιστον στρώσεις μάσκαρα.

https://www.instagram.com/p/CFLrk4sj78m/?utm_source=ig_embed

Gold: Ναι, το χρυσό ταιριάζει σε όλες σας. Απλώστε τη σκιά σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

https://www.instagram.com/p/CFCXmUphVq9/?utm_source=ig_embed

Πράσινο περίγραμμα: Επαναλαμβάνουμε πως επιτρέπονται ακόμη και τα πιο εξεζητημένα looks και οι έντονες αποχρώσεις eyeliner είναι παράλληλα σοφιστικέ. Το πράσινο του σμαραγδιού θα σας ξετρελάνει.

https://www.instagram.com/p/B_BgqkZh2ZB/?utm_source=ig_embed

Καφέ: Είναι ένα ακόμη μεγάλο trend. Γήινο, chic και έντονο μαζί θα χαρίσει στα μάτια σας την πιο γοητευτική πινελιά.

https://www.instagram.com/p/CDhSS3MpHk3/?utm_source=ig_embed

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr