Σήμερα που έχετε χρόνο θα μάθετε να φτιάχνετε τον ωραιότερο κότσο με διπλές πλεξούδες (video)

37

18/10/2020

Το φετινό φθινόπωρο είναι διαφορετικό και ιδιαίτερο. Το πιθανότερο είναι αυτό το weekend να μην κανονίσατε τίποτα και να μείνατε μέσα. Αν όμως βγείτε τότε το πιθανότερα είναι να πάτε για φαγητό με τις φίλες ή τον αγαπημένο σας.

Μετά την καραντίνα όμως η αλήθεια είναι πως όλα έχουν αλλάξει και έχετε προσαρμόσει την καθημερινότητά σας στη νέα τάξη πραγμάτων. 

Σας έχουμε πει αρκετές φορές πως είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσετε τις ντουλάπες, τα συρτάρια και τα νεσεσέρ σας. Επίσης μπορείτε να εξασκηθείτε σε νέα hair looks. Ακόμη κι αν δεν πηγαίνετε καθημερινά στο γραφείο δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε με ένα μόνιμο messy bun.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομα να τελειώσουν όλα αυτά. Κι εσείς θα βγείτε και πάλι για ποτό ή θα πάτε στον γάμο της καλύτερης σας φίλης. Τότε θα είστε expert. Θα φτιάχνετε μόνες σας τα ωραιότερα και πιο περίτεχνα χτενίσματα που θα αφήσουν ακόμη και τον κομμωτή σας άφωνο.

Εμείς λοιπόν θα συνεχίσουμε να σας προτείνουμε τα ωραιότερα. Ακόμη κι εκείνα που χρειάζεται υπομονή για να τα καταφέρετε.

Σήμερα σας έχουμε ένα από τα πιο ρομαντικά. Πρόκειται για έναν κότσο με διπλές πλεξούδες. Είναι μια δημιουργία της αγαπημένης μας @annalovesbraids.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά από τον υπολογιστή σας και δείτε το αρχικά. Στη συνέχεια αντιγράψτε τις κινήσεις. Είμαστε σίγουρες πως θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr