Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα τέλειο ballerina bun με πλεξούδες (video)

32

26/10/2020

Όλο αυτό τον καιρό που μένετε σπίτι έχετε περιποιηθεί το δέρμα και τα μαλλιά σας όσο ποτέ άλλοτε. Απλώνετε μάσκες ενυδάτωσης, patches κάτω από τα μάτια ενώ κάποιες από εσάς κάνετε πλέον άψογο μανικιούρ με σχέδια.

Και θέλουμε να σας δώσουμε συγχαρητήρια και να σας πούμε πως είμαστε πολύ υπερήφανες. Παρακολουθείτε με προσοχή όλα τα tutorials που σας προτείνουμε και ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές των ειδικών.

Σας το είχαμε τονίσει άλλωστε πως θα βγείτε από την καραντίνα πιο όμορφες και πιο λαμπερές.  Επίσης μάθατε να φτιάχνετε τους τέλειους κυματισμούς της Lily Collins αλλά και τις απίθανες πλεξούδες της Blake Lively.

Κι εμείς συνεχίζουμε να σας προτείνουμε τα ωραιότερα hairstyles ώστε η λίστα σας να μεγαλώσει. Κι αφού πλέον το επίπεδό σας είναι πλέον υψηλό ανεβάζουμε το δείκτη δυσκολίας. Σήμερα λοιπόν θα μάθετε να φτιάχνετε ballerina bun με πλεξούδα. 

Υπεύθυνη είναι η αγαπημένη μας hairstylist και braid expert, @annalovesbraids. Εσείς απλά θα δείτε το video που ακολουθεί και θα αντιγράψετε πιστά τις κινήσεις της. 

https://www.instagram.com/p/CBBhiQLCln-/?utm_source=ig_embed

Τι λέτε κορίτσια; Σας άρεσε η σημερινή ιδέα που σας δώσαμε; Αλήθεια, πόσες από εσάς σκοπεύετε να αντιγράψετε αυτό το χτένισμα;

Εμείς πάντως ήδη το κάναμε και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τέλειο.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://www.faysbook.gr