Πώς να φορέσετε σωστά το κόκκινο κραγιόν

82

31/10/2020

Το αγαπημένο κραγιόν κάθε γυναίκας, που όταν το φορέσει νιώθει πραγματικά ακαταμάχητη.

Τι γίνεται, ωστόσο, με την εφαρμογή του; Ποιες παραμέτρους πρέπει να λαμβάνετε πάντα υπόψη κατά την επιλογή της σωστής απόχρωσης;

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να συνδυαστεί με έντονη σκιά στα μάτια; Δείτε τις παρακάτω συμβουλές και μάθετε πώς θα φορέσετε σωστά το κόκκινο κραγιόν σας για εμφανίσεις που αποπνέουν σαγήνη.

  • Έχετε κατά νου το φωτισμό. Αν πρόκειται να βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους κατά την διάρκεια της ημέρας, επιλέξτε μια πιο απαλή απόχρωση. Για βραδινές εμφανίσεις το πιο τολμηρό κόκκινο είναι εκείνο που εξασφαλίζει έντονα αποτελέσματα.
  • Αν έχετε μικρά χείλη αποφύγετε τις βαθιές κόκκινες αποχρώσεις, καθώς τείνουν να κάνουν τα χείλη να φαίνονται ακόμη μικρότερα.
  • Μην τονίζετε και τα μάτια σας. Συνδυάστε το κόκκινο κραγιόν με το ελαφρύτερο δυνατό μακιγιάζ. Η εφαρμογή μιας μάσκαρα και μια μπεζ σκιά είναι αρκετές.
  • Φροντίστε πάντα να είστε ακριβείς κατά την εφαρμογή του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο και όχι να εφαρμόσετε το κραγιόν απευθείας στα χείλη σας.
  • Αποτρέψτε το.. ξεχείλισμα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να απλώσετε λίγο κονσίλερ γύρω από τα όρια του στόματός σας, ώστε να βοηθήσετε το κραγιόν σας να μην «τρέξει» έξω από τα χείλη σας.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com