Προβλέψεις Πέμπτη 22 Οκτωβρίου!

564

ΚΡΙΟΣ: Η υπομονή είναι μια λέξη παντελώς άγνωστη για εσάς. Η σημερινή μέρα έρχεται για να τεστάρει τις αντοχές και τις επιθυμίες σας. Σίγουρα δεν είστε από αυτούς που βάζουν νερό στο κρασί τους και καλό θα ήταν πριν ξεσπάσετε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε και τις συνέπειες. Σήμερα η μέρα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Κατεβάστε τους τόνους και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα κάτι δεν σας πάει καλά σήμερα αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμα την εικόνα. Διατηρείτε μια στάση αναμονής γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι ακόμα δεν είναι η ώρα για να εξωτερικεύσετε αυτά που σας καίνε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην ασχολείστε με αυτά που δεν ήρθε η ώρα τους ακόμα. Στα ερωτικά ήρθε η ώρα για επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έντονη επικοινωνιακή σας διάθεση όπως και η ανάγκη σας να συναναστρέφεστε και να περιστοιχίζεστε συνεχώς από ανθρώπους δεν είναι απαραίτητα κακή. Εκείνο που σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να θυμάστε είναι ότι η εμπιστοσύνη και η φιλία χτίζονται και κρίνονται με τον χρόνο. Η σημερινή μέρα σας φέρνει αντιμέτωπους με φιλικά πρόσωπα που ίσως δεν αξίζουν ούτε την προσοχή ούτε την εμπιστοσύνη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Αιγόκερου σας φέρνει σε επαφή με συνεργάτες και όλους αυτούς που κατά κάποιο τρόπο αποτελούν τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ενώ οι σχέσεις σας κρίνονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα δείτε ξεκάθαρα ότι κάποιοι από αυτούς δεν σας ταιριάζουν απόλυτα και καλό θα ήταν περιορίζοντας τις συναναστροφές μαζί τους να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο.

ΛΕΩΝ: Η εργασία συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και σήμερα και παρά τις συνεχόμενες εκνευριστικές καθυστερήσεις στα σχέδιά σας τίποτε και κανείς δεν μπορεί να σας φρενάρει. Τα οικονομικά σας δεν έχουν σκοπό να σας απογοητεύσουν, για αυτό μην πτοήστε. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα παίρνουν την κατεύθυνση που εσείς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον τομέα των ερωτικών σας η Σελήνη και σήμερα έρχεται για να σας τονίσει πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Παρά τη μεγάλη κινητικότητα στα συναισθηματικά σας και το ενδιαφέρον πολλών να εστιάζεται πάνω σας, εσείς ξέρετε καλά ότι αυτό που σας αξίζει δεν έχει εμφανιστεί ή τουλάχιστον δεν έχει προλάβει να εκφραστεί… ακόμη.

ΖΥΓΟΣ: Μετά από τις συνεχόμενες ταλαιπωρίες, γνωρίζοντας καλά πως ο αγώνας σας δεν έχει ακόμη δικαιωθεί, είστε αποφασισμένοι να συνεχίσετε να πολεμάτε για το δίκιο σας. Ακόμα και αν αισθάνεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από συντρόφους και βασανισμένες σχέσεις ερωτικές… μην πτοήστε η δικαίωση δεν αργεί.