«Είμαστε Οικογένεια – Covid 19» Στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

25

23/10/2020

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ανταποκρινόμενο στις σοβαρές και πρωτόγνωρες προκλήσεις της πανδημίας ανακοίνωσε τη Διεθνή Πρωτοβουλία Δράσης για τον COVID-19 για την αντιμετώπιση των συνεπειών της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, το ΙΣΝ υποστηρίζει, τη δράση που υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε» και η οποία έχει σαν στόχο την παροχή vouchers για την κάλυψη πρώτων αναγκών και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία, οι οποίες θα επιλεγούν  με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Από την πλευρά του, ο Δήμος ΠαπάγουΧολαργού σε συνεργασία με το «Μπορούμε SavingFood– SavingLives» συμμετέχει υλοποιώντας πρόγραμμα έκτακτης επισιτιστικής ενίσχυσης «Είμαστε Οικογένεια-Covid-19».

Πρόκειται για μία δράση που υλοποιείται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 σε συνεργασία με 200 δήμους ανά την Ελλάδα, οι οποίοι καλύπτουν το 92% του πληθυσμού της χώρας και στοχεύει στην υποστήριξη σχεδόν 10.000 ωφελούμενων σε όλη τη χώρα.

Για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού η παροχή των επιταγών θα γίνεται άπαξ σε 11 ωφελούμενους ανά μήνα.

Η κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιείται στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, ισόγειο) μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.