Ο πιο έξυπνος, εύκολος και ανατρεπτικός τρόπος να δημιουργήσετε φακίδες!

15

16/9/2020

Τα fashion shows για την επόμενη σεζόν πραγματοποιούνται ήδη. Με νέους κανονισμούς και με ιδιαίτερη προσοχή λόγω του covid19. Περιορισμένα και πιο “κλειστά” αλλά με την ίδια λάμψη, έμπνευση και απίθανα beauty looks.

Make up artists και hairstylists βρίσκονται στα παρασκήνια, με τις μάσκες προστασίας και κρατώντας τις αποστάσεις, όσο είναι κάτι τέτοιο δυνατό, για να χαρίσουν σε όλες εμάς τις τάσεις της επόμενης Άνοιξης. 

Εμείς με τη σειρά μας θα σας τις αποκαλύψουμε όλες μέσα στους επόμενους μήνες. Και θα ξεκινήσουμε με μια που παραμένει στο προσκήνιο και την έχετε αγαπήσει πολύ. Πρόκειται για τις φακίδες.

Τι κι αν δεν έχετε φυσικές; Μπορείτε να τις δημιουργήσετε μόνες. Τα beauty brands φρόντισαν να λανσάρουν ειδικά προϊόντα ώστε να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Αν τώρα θέλετε να αποκτήσετε φακίδες και δεν έχετε στο νεσεσέρ σας το κατάλληλο προϊόν μη σκάτε. Στα παρασκήνια του οίκου Jason Wu, η celebrity make up artist, Erin Parson επινόησε τον πιο απλό, εντυπωσιακό και ανατρεπτικό τρόπο για να τις δημιουργήσει.

Χρησιμοποίησε το Super Stay Matte Ink Coffee Edition, Chai Genius της Maybelline και ένα βουρτσάκι. Ένα κραγιόν σε υγρή μορφή δηλαδή, που άπλωσε πάνω στο βουρτάκι και στη συνέχεια το έτριψε απαλά  με τα δάχτυλα της προς το πρόσωπο σαν να το ¨ψεκάζει”. 

Ναι, είναι ο πιο έξυπνος τρόπος και πρέπει να τον ακολουθήσετε.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr