Δες πως θα φτιάξεις μόνη σου βερνίκι νυχιών με τις παλιές σκιές ματιών!

43

15/9/2020

Είναι σίγουρο πως στα νεσεσέρ αλλά και το μπάνιο σας υπάρχουν άπειρες μονές σκιές ματιών αλλά και παλέτες που δεν χρησιμοποιείτε εδώ και καιρό. Σκέφτεστε να τις πετάξετε αλλά δεν το αποφασίζετε.

Είναι όμως αποχρώσεις που δεν προτιμάτε πλέον και εκείνες που αποκτήσατε πάνω στον ενθουσιασμό σας και χωρίς να το σκεφτείτε καλά. Ναι, συμβαίνει σε όλες μας.

Εμείς λοιπόν σήμερα σας έχουμε μια καταπληκτική ιδέα. Θα φτιάξετε μόνες σας βερνίκια νυχιών χρησιμοποιώντας τις παλιές σας σκιές.

Θα χρειαστείτε εκτός από τις σκιές ένα διάφανο βερνίκι νυχιών, δηλαδή base ή top coat και ένα μικρό ξύλινο εργαλείο, εκείνο που έχει η nail artists για να διορθώνει τα πετσάκια.

OPI Nail Lacquer Natural Nail Base Coat

Korres Gel Effect Nalil Colour Base Coat 

Essie Gel Couture Top Coat 

Erre Due Double Use

Αρχικά αν το διάφανο βερνίκι σας είναι καινούριο και γεμάτο θα πρέπει να αδειάσετε περίπου το 1/6 της ποσότητας ώστε να μπορέσετε να ρίξετε στο μπουκάλι τη σκιά. Αν πάλι είναι ήδη χρησιμοποιημένο όλα είναι εντάξει.

Στη συνέχεια πάρτε τη σκιά και σπάστε τη με το ξύλινο εργαλείο μέχρι να γίνει σκόνη. Τη ρίχνετε σιγά-σιγά στο μπουκάλι και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το χρώμα. Το νέο σας βερνίκι είναι έτοιμο και η σκιά σας δεν πήγε στα σκουπίδια.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr