ΤΟ 2Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ TANGO PARTY ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

1

4/8/2020

Το 2ο φεστιβάλ Thessaloniki Tango Party, θα φιλοξενηθεί από το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 ενώ θα ολοκληρωθεί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020, θα μεταδοθεί σε live streaming και εκτός από τον μουσικοχορευτικό του χαρακτήρα, θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό.

Στην δεύτερη χρονιά του το Φεστιβάλ Tango θα στηρίξει τον Σύλλογο «Συζωή», ο οποίος μεριμνά για άτομα που μαζί με τύφλωση έχουν και πρόσθετες αναπηρίες, προβάλλοντας το έργο του και υποστηρίζοντας την προσπάθειά του για αγορά ειδικού λεωφορείου μεταφοράς ατόμων με αναπηρία.

Το Thessaloniki Tango Party είναι ένα ανοιχτό φεστιβάλ που μπορεί να σας χαρίσει νέες χορευτικές -και όχι μόνο- εμπειρίες σε ένα ταξίδι tango που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Δύο καλοκαιρινές Milongas,  τέσσερις ώρες ομαδικών σεμιναρίων σε δύο από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Θεσσαλονίκης.

Μία μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας με πολύ χορό, κέφι και μοιράζοντας χαρά στους συνανθρώπους μας.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι άλλωστε ο καλύτερος συνδυασμός κλίματος, ανθρώπων, αξιοθέατων και του ατελείωτου tango.

Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι γεμάτο με φανταστικές υπαίθριες milongas, σεμινάρια και δρώμενα.