Την προσοχή σας παρακαλώ: Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνετε κάθε Καλοκαίρι – Σταματήστε τα τώρα!

2/7/2020

Το Καλοκαίρι οι συνήθειες σας, τόσο στην περιποίησης της επιδερμίδας όσο και στο μακιγιάζ αλλάζουν. Το νεσεσέρ σας ανανεώνεται και τη θέση κάθε βαριάς φόρμουλας παίρνουν οι ανάλαφρες και λαμπερές. 

Εκείνες που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση και αναδεικνύουν το μαύρισμα σας με τον καλύτερο τρόπο. 

Όλα τα προϊόντα περιέχουν δείκτη προστασίας αλλά και συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα και τα μαλλιά να αποκτήσουν υγιή όψη. Ενώ δεν λείπουν από τη συλλογή σας προϊόντα όπως το lip balm και το σπρέι ενυδάτωσης.

Αν και γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να κάνετε όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει οι beauty experts επιμένουν πως συνεχίζετε να κάνετε τρία βασικά λάθη που πρέπει να τα σταματήσετε asap. Δείτε ποια είναι: 

Χρησιμοποιείτε πούδρα και super καλυπτικό φον ντε τεν τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία: Ακόμη κι αν έχετε σημάδια ακμής, πανάδες ή κηλίδες κάτι τέτοιο είναι λάθος. Κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας το μόνο που πρέπει να υπάρχει στην επιδερμίδα σας είναι το αντηλιακό σας.

Αν πάλι θεωρείται πως είναι απαραίτητο να καλύψετε μικρές ατέλειες επιλέξτε μία φόρμουλα με χρώμα. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στην πόλη, καθημερινά. Εναλλακτικά, μετά την αντηλιακή σας κρέμα απλώστε μια ενυδατική με χρώμα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com