Μπουρεκάκια-φλογέρες με τέσσερα τυριά

22/7/2020

Συστατικά

  • 12 φύλλα ζύμης για spring rolls,
  • 3 κουταλιές φέτα λιωμένη με πιρούνι,
  • 3 κουταλιές τριμμένο χαλούμι,
  • 3 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα,
  • 3 κουταλάκια λιωμένο με πιρούνι κατσικίσιο τυρί,
  • 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο,
  • 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος,
  • λάδι για τηγάνισμα,
  • 1 ώριμο μάνγκο κομμένο σε μικρούς κύβους.
  • Σαλάτα με τρυφερά ανάμικτα μαρουλόφυλλα για το σερβίρισμα.

Βήματα

  •  Βήμα 1. Αναμιγνύετε καλά σε ένα μπολ τα τέσσερα τυριά, το δυόσμο και την κρέμα γάλακτος. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για λίγο να κρυώσει και να σμίξει καλά.
  •  Βήμα 2. Απλώνετε ένα-ένα τα φύλλα ζύμης για spring rolls στον πάγκο και βάζετε κατά μήκος της μιας πλευράς 1 κουταλιά από το μείγμα, αφήνοντας 2 δάχτυλα περίπου περιθώριο στα πλευρά. Διπλώνετε και φέρνετε τα πλευρά από πάνω και τα τυλίγετε σφικτά σε ρολά.
  •  Βήμα 3. Ζεσταίνετε καλά μπόλικο λάδι σε ένα κατσαρολάκι και τα τηγανίζετε μέσα τμηματικά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζετε και τα στραγγίζετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τα σερβίρετε με το μάνγκο και τα συνοδεύετε με τη σαλάτα.

Πηγή: https://xrysessyntages.com