Φυσική απόχρωση στα χείλη: Θα την πετύχετε με το πιο έξυπνο τρικ (video)

64

29/6/2020

Το Καλοκαίρι θέλει χωρίς καμία αμφιβολία ένα φυσικό, λαμπερό και απαλό make up look μακριά από ακρότητες και υπερβολές. Ναι, θα αφήσετε για λίγο τις ματ υφές και τις σκούρες αποχρώσεις στην άκρη. Αυτό που χρειάζεστε είναι έντονες και super λαμπερές το βράδυ και φυσικές το πρωί.

Σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε λίγο παραπάνω στα χείλη. Ωραίο το κόκκινο κραγιόν, κανείς δεν διαφωνεί -είναι και δικό μας αγαπημένο και σας το έχουμε πει πολλές φορές- αλλά μπορείτε να το αποχωριστείτε μέχρι το Φθινόπωρο.

Θα το αντικαταστήσετε αυτό το διάστημα με ένα φούξια ή ένα κοραλί -διαλέξτε όποιο θέλετε και πιστεύετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο.

Αν θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο φυσικό lip look εμείς σήμερα σας έχουμε μια απίθανη ιδέα. Πρόκειται για ένα τρικ που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το εμβληματικό natural look στα χείλη χρησιμοποιώντας δύο μόνο προϊόντα.

Ένα λευκό μολύβι και ένα κραγιόν σε πορτοκαλί απόχρωση κατά προτίμηση σε μορφή μολυβιού επίσης.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε; Αρχικά θα “γεμίσετε” το κεντρικό σημείο του άνω και κάτω χείλους με το λευκό μολύβι. Στη συνέχεια θα απλώσετε το πορτοκαλί κραγιόν στις άκρες τους. Θα κάνετε καλό blending με τα δάχτυλα και τέλος θα εφαρμόσετε μικρή ποσότητα διάφανου lip gloss. Είστε έτοιμες.

Είναι εύκολο, πρακτικό και απλά υπέροχο.

Τι λέτε κορίτσια; Σας πείσαμε να αλλάξετε στο εξής συνήθειες και να εφαρμόσετε αυτό το τέλειο τρικ;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή βίντεο: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com