ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ».

2/6/2020

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. παρατείνει έως και τις 12 Ιουνίου 2020, την υποβολή των φωτογραφιών για τον του Διαγωνισμό  Φωτογραφίας με τίτλο :«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, και αφορά τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο από την πανδημία, έχουν άμεση σχέση με το θέμα του διαγωνισμού.

Το περιβάλλον και οι 17 Βιώσιμοι Στόχοι είναι επίκαιροι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Στόχοι όπως: «Καλή υγεία και ευημερία», «Ποιοτική εκπαίδευση» «Βιώσιμες πόλεις και Κοινότητες» και η «Δράση για το κλίμα» είναι μερικοί μόνο από τους στόχους που οι μαθητές – μαθήτριες μπορούν να φωτογραφήσουν.

Δίνοντας και μια νέα διάσταση στο διαγωνισμό, με εμπλουτισμένο τίτλο και νέα ημερομηνία όσοι μαθητές – μαθήτριες θα ήθελαν να φωτογραφήσουν

λαμβάνοντας υπόψη, εφόσον επιθυμούν, και τη νέα πραγματικότητα, μπορούν να το κάνουν.

Νέα ημερομηνία υποβολής φωτογραφιών: 12 Ιουνίου 2020

Δεν απαιτείται οι φωτογραφίες να είναι από επισκέψεις σε άλλες περιοχές. Με ασφάλεια και με υπευθυνότητα οι φωτογραφίες μπορούν να απεικονίζουν στιγμές από τη γειτονιά, τις κοντινές βόλτες, την καθημερινότητα!

Λόγω των ειδικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση, και η όλη διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων θα διεξαχθεί χωρίς τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, όπως ήταν σχεδιασμένη εξ αρχής, μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στο site της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ

Πληροφορίες και έντυπα συμμετοχής στο link http://www.anatoliki.gr/el/26-anatoliki-ellinika/nea/882-paratasi-tou-mathitikoy-diagonismoy-fotografias-me-titlo-to-mellon-pou-theloume-viosimi-diaxeirisi-poron