Ξεκινά το 18ο Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών

29/6/2020

Ο Δήμος Αμαρουσίου, μέσω της δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησής (ΚΕΔΑ), διοργανώνει για 18ησυνεχή χρονιά τον πετυχημένο θεσμό του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp, με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά των δημοτών δημιουργικές διεξόδους και να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς.

Η λειτουργία του φετινού καλοκαιρινού Camp του Δήμου Αμαρουσίου είναι προσαρμοσμένη στις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα πραγματοποιηθεί σε 4 περιόδους. Η πρώτη θα διαρκέσει από από τις 6 έως τις 10/7/2020, η δεύτερη από τις 13 έως τις 17/7/2020, η τρίτη από τις 20 έως τις 24/7/2020 και η τέταρτη από από τις 27 έως τις 31/7/2020.

Οι εγγραφές στο καλοκαιρινό Camp του Δήμου Αμαρουσίου ξεκινούν τη Δευτέρα 29/6/2020.

Ο δήμαρχος της πόλης, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη του 18ου Camp, δήλωσε:

«Τα παιδιά μας μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων και σε προγράμματα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία τους και σε θεματικές όπως ποδόσφαιρο, παιχνίδια επιβίωσης, τένις, zumba, εφαρμοσμένες τέχνες, φωτογραφία, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι και μουσική προπαίδεια.

»Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και δεδομένης της δύσκολης οικονομικής και ιδιαίτερης υγειονομικής συγκυρίας, ο Δήμος μας επιδιώκει να στηρίξει στην πράξη τις οικογένειες και με πολύ χαμηλό κόστος να παράξει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τα Μαρουσιωτιάκια και όχι μόνο, επεκτείνοντας την ομπρέλα κοινωνικής προστασίας και τη θερινή περίοδο.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου και με αυτή τη δράση επενδύει στον άνθρωπο και δυναμώνει τους δεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού με τους πολίτες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, σημείωσε:

«Το 18o Αθλητικό και Πολιτιστικό Camp που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΑ), είναι έτοιμο και φέτος, με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, να υποδεχτεί τα παιδιά της πόλης μας και να τους προσφέρει δημιουργικές διεξόδους, αλλά και να στηρίξει στην καθημερινότητά της την εργαζόμενη μητέρα.

»Ακολουθώντας ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, σε 4 περιόδους, τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους, συμμετέχουν σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, αποκτούν χρήσιμες γνώσεις και καλλιεργούν τα ταλέντα τους μέσα από μία βιωματική ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση».

Επισυνάπτονται: