ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/6 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

29/6/2020

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλώντας τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετέχουν στην προσπάθεια να τονωθούν οι τράπεζες αίματος σε μια περίοδο που υπάρχει αυξημένη ανάγκη.

Η δράση θα γίνει την Τρίτη 30 Ιουνίου από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι στον χώρο του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου (Κουντουριώτου & Νεότητος), παραδοσιακά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου και το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Αυτή τη φορά για την αιμοδοσία δεν χρειάζεται ραντεβού, επομένως οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσέλθουν κατευθείαν στο Πολύκεντρο καθ’ όλη την διάρκεια της αιμοληψίας.

Είναι αυτονόητο ότι αίμα μπορούν να δώσουν όσοι είναι απόλυτα υγιείς (θα υπάρχει άλλωστε σχετικός έλεγχος πριν την αιμοληψία).

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής έχει φροντίσει ώστε να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας των αιμοδοτών και του προσωπικού που θα συμμετέχουν στην δράση παρέχοντας ατομικά μέσα προστασίας, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που επιβάλουν οι έκτακτοι κανονισμοί.